Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amstelveen

Recente recensies

5.0
v
gisteren
Wendy
gisteren

De sashimi was heerlijk vooral de zalm en makreel

Wybe
3 mei 2021

Altijd weer goed en lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Happy household
30 april 2021

Nothing beats Tanuki take away after a long and productive work day. Loved every bite and every sip (kalpis) as usual.

Reactie van Izakaya Tanuki

That's wonderful to read, thank you :)! Team Tanuki Amstelveen

Rolf
29 april 2021

What can I say, we simply missed Tanuki so much. The whole family. We decided a 45 minutes drive just to enjoy the food in our car (due to the current Covid measurements). And it was amazing again!

Reactie van Izakaya Tanuki

Biggest compliment, thank you so much :)! Hope to see you soon again, Team Tanuki Amstelveen

Nancy
28 april 2021

Altijd goede service en kwaliteit

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & het mooie compliment :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Herald
28 april 2021

Geweldig lekker; echt kwaliteit!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Vince
27 april 2021

Made on time, delicious food.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)! Team Tanuki Amstelveen

Ninah
27 april 2021

Vers, snel, smakelijk, mooi, constante hoge kwaliteit, vriendelijkheid, puur: our all time favorite!

Reactie van Izakaya Tanuki

We zijn blij met al onze lieve gasten, dank jullie wel! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Sytse
27 april 2021

Perfecte Sushi, goed om af te halen. Dank IzakayaTanuki voor de geweldige kwaliteit elke keer weer!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie klandizie en prachtige review :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Emma
26 april 2021

Verreweg de beste sushi in de regio. Keer op keer fantastisch. Snelle bezorging en alles netjes verpakt. Wat warm hoort te zijn is ook echt warm, de vis is vers. Alles van goede kwaliteit en met liefde gemaakt

Reactie van Izakaya Tanuki

Prachtig compliment, bedankt voor de bestelling:)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

cees
21 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Erica
18 april 2021

Perfect, as always

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & support :)! Team Tanuki Amstelveen

shul
18 april 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel :)!! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Sabine
16 april 2021

Heerlijk als altijd

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestellingen & lieve reviews! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

PC
14 april 2021

Heerlijk! volgende week nog

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, tot volgende week :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Gerco Recter
14 april 2021

Meestal ga ik naar IZAKAYA TANUKI op het Gelderlandplein en deze keer naar het Stadshart. De kwaliteit van het eten op het Gelderlandplein is beter en van het niveau waarvoor ik naar IZAKAYA TANUKI ga.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de klandizie bij zowel Gelderlandplein als Amstelveen :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Andrea
12 april 2021

Uitstekende service en heerlijk eten. Vooral compliment voor Richard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super fijn, dank je wel! Groetjes, Richard & Team Tanuki Amstelveen

Elise
11 april 2021

Heerlijk en vers. Verschil t.o.v. de huidige sushi ketens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Groot compliment, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Claire
11 april 2021

Heerlijk eten

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Tiffany Curry
11 april 2021

Bestelling perfect op tijd, kwaliteit uitstekend!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

brigitte
10 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Nicole Mual
7 april 2021

Het was weer heerlijk ! Tanuki blijft de beste !

Reactie van Izakaya Tanuki

Super fijn :), bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ella Schepers
6 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Renée
6 april 2021

Ik ben heel blij de online service van Tanuki gevonden te hebben. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Het was weer als van ouds heerlijk! Alles was super vers en precies op de afgesproken tijd bezorgd wat in mijn geval belangrijk was, want we zaten wat krap in de tijd. Voor mij is dit de beste tent om Japans te eten in Amstelveen. ( daarbuiten niet uitgeprobeerd). Ze bestaan dan ook al zo lang.

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn dat alles ook via deze weg goed is bevallen:)! Bedankt voor de fijne feedback en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Wagenvoort
6 april 2021

T Was allemaal even lekker😋

Reactie van Izakaya Tanuki

Haha gelukkig, bedankt! Groetjes Team Tanuki Amstelveen

Mancinelli
5 april 2021

Dit was de eerste keer bestelling bij Tanuki. - kwaliteit gemiddeld. Rijst te plakkerig en weinig smaakvol - vis was super vers - rolls niet tasty, alles vrij vlak qua smaak - bestelling was niet compleet, na telefonisch contact wel snel hersteld

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en feedback! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Shana
2 april 2021

Fantastic as always!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & lovely review :)! Team Tanuki Amstelveen

Rood
29 maart 2021

Goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki

Ninah
28 maart 2021

De beste kwaliteit verse vis, prachtig bereid. Wij zijn fans voor altijd!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat een lieve woorden, daar zijn we erg blij mee. Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Peter Bodde
28 maart 2021

Iedere keer als wij in de buurt zijn bestellen wij hier. Het was even zoeken toen er kennelijk een andere eigenaar kwam maar nu weer steeds beter.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie zoektocht en fijne review. Wij zitten er vanaf 1997 en doen het elke dag met veel plezier :)! Hopelijk tot snel weer een keer, groetjes Team Tanuki

Michael
27 maart 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super :)! Groetjes, Team Tanuki

Marieke
24 maart 2021

De Poke Bowls zijn echt fantastisch, de rijst is heerlijk om smaak en lauwwarm, samen met de topping ( we hadden zalm en tonijn ) is het een heerlijke maaltijd.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Jennifer
23 maart 2021

Eten is veel lekkerder in het restaurant: wanneer het eten klaar is dan wordt het gelijk geserveerd. Doordat het eten wordt bezorgd gaat de kwaliteit van het eten achteruit. Door de warmte van het eten ontstaat teveel condens waardoor de crunch van de grill ontbreekt. Voor bij de unagi don was de paling te vettig geworden waardoor het niet meer lekker is. Wellicht kan de unagi apart worden ingepakt en gaatjes in de deksel dit geldt eveneens voor de yakitori. Overige maaltijden was erg lekker en goed warm. Alleen jammer van de grill. Bezorging was goed en op tijd en goed afstand gehouden.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Jennifer, bedankt voor je bestelling en opbouwende feedback. We nemen dit mee om te kijken waar we kunnen verbeteren. Groetjes, Team Tanuki

Chisato
23 maart 2021

Tasted very nice, we love your food. but we found hair...that was the big disappointment.

Reactie van Izakaya Tanuki

DearChisato, Thank you for your message and feedback, our colleague has contacted you by email and we hope to see you again :). Team Tanuki

Akjitra
22 maart 2021

Ordered chicken teriyaki and bento box. Everything was super delicious! Thank you so much, will order again!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order and lovely review :)!Groetjes, Team Tanuki

De Jong
22 maart 2021

De bestelling was heel snel bezorgd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles is bevallen :)! Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Yvette
21 maart 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki

Clarissa
18 maart 2021

Het was weer super goed, heerlijk genieten van hoge kwaliteit.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Peter Bodde
16 maart 2021

Ik ben blij dat ik nu vaker in Amstelveen ben. Het is gewoon goed, mijn vriendin is zelf japans en ik heb veel van haar geleerd. Suggestie is miso soep iets degelijker te verpakken en een plekje om de wasabe met soyasaus te menegen zou fijn zijn, maar het blijft heerlijk :)

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en fijne feedback :), hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki

Naoual
16 maart 2021

zoals altijd goede kwaliteit. Mijn vaste adres voor sushi in Amstelveen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je klandizie en fijne review! Groetjes, Team Tanuki

Pauline
15 maart 2021

Op tijd gebracht en heerlijk gegeten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Brouwer
14 maart 2021

juiste temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Sertan
13 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Ninah
13 maart 2021

Altijd snel bezorgd en topvers!! De beste Gunkan Ikura, spicy tuna roll, gewokte groenten. Echte aanraders! 10 sterren voor Izaksya Tanuki! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reactie van Izakaya Tanuki

Geweldig om te lezen, dank jullie wel :)!! Groetjes, Team Tanuki

Eline
12 maart 2021

Erg goed!!! Super vers en heel lekker!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki

Elly
11 maart 2021

Garnalen waren droog en te weinig gember.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Elly, Wat jammer dat het niet is bevallen. We nemen de feedback altijd mee ter verbetering. Mocht je extra gember willen ontvangen dan is het handig om dit in het opmerkingenveld te vermelden, dan weten we zeker dat het goed zit :)!Groetjes, Team Tanuki

Matteo
11 maart 2021

One of the best Sushi eat in my life.. Excellent quality/price ratio. We will come back again, no doubts. Thanks

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for this wonderful compliment, we hope to see you soon again:)! Team Tanuki

Elize
7 maart 2021

Perfect! Heerlijk gegeten en was gereed voor afhalen op gewenst tijdstip . Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

l.roos
7 maart 2021

we hebben heerlijk gegeten. goede kwaliteit

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn, bedankt:)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Kees
7 maart 2021

Dat was de beste sushi die ik ooit besteld heb. Veel beter dan de andere bezorg Sushi in Amstelveen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor dit grote compliment! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ella Schepers
1 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Michael
1 maart 2021

Keurig op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander lubbe
28 februari 2021

Erg lekker en Corona proof buiten afhalen. Vriendelijk personeel kwam naar buiten om eten af te geven. Echt Sushi van vers Japanse kwaliteit, ga hier vaker afhalen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen en fijn dat alles is bevallen :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Dick meijaard
28 februari 2021

Verzorging een 10! Stokjes, wasabhi, gember en soja saus als vanzelfsprekend. De sashimi was heerlijk speciaal de hotate. Houd wel de kwaliteit van de tuna sahimi in de gaten. Als de lat heel hoog ligt moet ook de tonijn erover kunnen springen. Ik hoop dat we nog lang van de maaltijden dit top restaurant mogen genieten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en fijne feedback, we nemen het mee in onze verbetering en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Marjon en Kevin
28 februari 2021

Het eten was weer verrukkelijk en ze waren keurig op tijd...we hebben genoten!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en review :)! Groetjes, Team Tanuki

R.E.
26 februari 2021

Heerlijke sushi van top kwaliteit. Waren bij de vorige bestelling iets vergeten mee te geven en maakten het bij deze bestelling ruimschoots goed. Top service.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Roel
24 februari 2021

Zelfs als meeneemmaaltijd is het een feestje!!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki

Mr. D
22 februari 2021

Prachtige kwaliteitsproducten. Aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

erica
22 februari 2021

top as always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)!! Team Tanuki

Anna
21 februari 2021

Super lekker gegeten en goede service. Gemakkelijk af te halen en vriendelijk ontvangst. Bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review! Groetjes, Team Tanuki

Family IW
21 februari 2021

Considering the amount of money spent and specially being in the middle of this pandemic, charging for delivery sounds ridiculous after a certain amount (spent nearly 90 euros). Also, charging for paying with ideal or credit card I believe is illegal nowadays. Quality of food is good, but considering not coming back (or ordering) anymore. Feeling ripped off.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & feedback. We find it very sad that the experience was not as expected for you. We would kindly explain where the costs are for: The charge for delivery is for the drivers who deliver in any kind of weather and the Ideal costs are charged by the external supplier of payment software. Further we recently received the message of the software supplier that creditcard payments will be charged differently, which will benefit the customer :). We are happy to read that the quality of the food was satisfying, thank you! Team Tanuki

Eliza
20 februari 2021

Fantastisch restaurant van hoge kwaliteit.. Ik zou zeker aan iedereen dit restaurant aanbevelen. Ik kom zeker terug :) bedankt voor het vervullen van mijn wensen en het verrukkelijke eten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & geweldige review, hopelijk tot snel! Groetjes, Team Tanuki

Amstelveen
20 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Team Tanuki

Ninah
19 februari 2021

Our weekly delight was very enjoyable. Thank you again for delicious dishes!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for all orders & lovely reviews :)!! Team Tanuki

Anne-Mieke S
18 februari 2021

Wederom zo heerlijk en stond keurig klaar toen we kwamen. Kan niet wachten totdat we weer lekker daar kunnen eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt:), wij kunnen ook niet wachten, hopelijk tot snel! Groetjes, Team Tanuki

Paulina
17 februari 2021

Lovely food - really tasty - I love nbr 83

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & lovely review, 'Best of all' :)! Team Tanuki

❤Fabienne❤
14 februari 2021

Wij eten al jaren bij Tanuki, bij bijzondere gelegenheden, maar ook gewoon op doordeweekse dagen. Vandaag besteld en opgehaald. HEERLIJK!!!! De kwaliteit van het eten is FANTASTISCH, het personeel SUPER VRIENDELIJK. COMPLIMENTEN.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Wow, bedankt! Komt natuurlijk ook door onze super klanten :)!! Groetjes, Team Tanuki

Patty
14 februari 2021

De beste sushi ever

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel :)!! Groetjes, Team Tanuki

Menno Hegeman
12 februari 2021

Het eten is altijd heerlijk en voor de kleintjes altijd iets 👍

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki

Jacqueline
12 februari 2021

Best place in town. Best sushi, best staff.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & wonderful review! Team Tanuki

Ninah
12 februari 2021

As always, fantastic fresh food at fast delivery. We’re grateful to have such a fine restaurant around the corner, delivering through the snow. Having Tanuki’s food is real enjoyment.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super bedankt weer!! Tot snel, Team Tanuki

Liesbeth
11 februari 2021

Het was werkelijk heerlijk en keurig op tijd gebracht

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn om te lezen, bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki

Tanuki Mario
11 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

sabine
5 februari 2021

Heerlijk, beste sushi zoals altijd,dank

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki

Brenda
3 februari 2021

Normaal eten we graag bij jullie in t restaurant, maar deze gerechten kwamen niet eens in de buurt qua smaak. Alle warme gerechten leken opgewarmd in de magnetron en t was nog veel duurder ook. Jammer, had goede hoop!

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Brenda, Bedankt voor de bestelling & feedback. Wat jammer om te lezen dat het niet naar verwachting was. We warmen de warme gerechten niet op in de magnetron dus we betreuren het feit dat het daarop leek. We zullen kijken of we op een andere manier kunnen verbeteren en nemen je feedback hierin mee. Groetjes, Team Tanuki

MN
2 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & 5 sterren :) Groetjes, Team Tanuki

Karin
2 februari 2021

Heerlijk en verfijnd Japans eten. Afgehaald, maar we kunnen niet wachten tot we in het restaurant kunnen aanschuiven. Stappen hoger dan de gemiddelde All You Can Eat kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen! Wij kunnen ook niet wachten :) hopelijk tot snel weer, Team Tanuki

Max
31 januari 2021

Hoewel wij op 2 min afstand van restaurant Amstelveen wonen was het eten afgezien van de soep helaas niet warm. De chicken chips waren daardoor ook taai helaas. Een teleurstelling dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Max, bedankt voor jullie bestelling & feedback. Als het goed is heeft onze collega contact opgenomen via de mail. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Jim
31 januari 2021

Excellent service and quality.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & great review! Team Tanuki

Ninah en Seb
30 januari 2021

Izakaya Tanuki bezorgt snel de verste visgerechten en alles wat je maar kunt wensen bij een warme sake (of koud water natuurlijk)! Our all time favorite! Altijd genieten. Een Japans juweel in Amstelveen. 💎

Reactie van Izakaya Tanuki

Wow, dank jullie wel! Super fijn om te lezen, tot snel weer! Groetjes Team Tanuki

Matthijs
30 januari 2021

Vers, veel, verrukkelijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Tanuki

Steven
30 januari 2021

Zoals altijd weer geweldig gegeten

Erica
28 januari 2021

Als altijd geweldig lekker en kan niet wachten tot we weer life mogen eten! Dank voor de super service Richard!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wij hopen ook jullie weer snel te mogen ontvangen, bedankt!! Groetjes, Team Tanuki & Richard

shula
25 januari 2021

Het was weer fantastisch! Thank you Tanuki!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen dat alles heeft gesmaakt, bedankt voor de bestelling & het mooie review! Team Tanuki

ztn
24 januari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Stefan
23 januari 2021

Fantastisch!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki

Kat
23 januari 2021

Zeer goede kwaliteit & erg lekker eten. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Kan niet wachten totdat we weer binnen mogen zitten

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & lieve woorden. Wij hopen jullie ook weer snel te mogen ontvangen, Team Tanuki

Arthur
22 januari 2021

Wow! Een heerlijke sushi en sashimi lunch van Tanuki. Niet in het restaurant maar bezorgd op kantoor. Maar toch zit ik liever in het restaurant in Amstelveen...

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn om te lezen, bedankt! Hopelijk kunnen we iedereen snel weer verwelkomen in het restaurant :), Team Tanuki

Jan van Riet
20 januari 2021

Lang leve RICHARD, Super.

Reactie van Izakaya Tanuki

Haha dank je wel! Groetjes Team Tanuki & Richard

Jim Canavan
18 januari 2021

Really excellent. I've been to your restaurant many times but this is the first time for take away. Both my kids and I loved it. Thank you!

Reactie van Izakaya Tanuki

So nice to read that the take away was good as well :), thank you! We hope to see you all soon again, Team Tanuki

Remo
16 januari 2021

Lekkerste sushi van Amsterdam en omstreken !!! We hebben genoten dankjewel

Reactie van Izakaya Tanuki

Super fijn om te lezen , bedankt voor de bestelling & klandizie! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Chiara
15 januari 2021

Top

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Tanuki Amstelveen

dave
15 januari 2021

Eten is top! Men is wel wat karig met het verstrekken van eetstokjes, sojasaus en wasabi.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Dave, bedankt voor je bestelling en feedback :)! Fijn om te lezen dat het eten is bevallen, excuses voor het ongemak van de eetstokjes & wasabi. Mocht je de volgende keer zeker willen zijn van voldoende zakjes en stokjes, zou je dan dit in het opmerkingenveld kunnen zetten? Dan weten we zeker dat het goed komt. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Ninah and Seb
14 januari 2021

Delivery was super fast! The Gunkan Ikura was fesher than ever. Actually all was of excellent freshness and flavor - as usual! Thank you for your delicous and nutricious food. Nn & Sb

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely words! Best regards, Tanuki Amstelveen

Rik
9 januari 2021

Je proeft dat alles verser dan vers is. Dit keer sushi / sashimi besteld. Beter wordt het niet!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat een mooie woorden, daar zijn we super blij mee! Bedankt voor je bestelling. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Jacqueline
6 januari 2021

Excellent service and food.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your lovely review, hope to see you soon again! Tanuki Amstelveen

Linda Roos
4 januari 2021

Website is heel goed gerechten staan foto's van het gerecht. Alles en we hadden heel veel gerechten waren heerlijk en goed voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat zij in de toekomst ook blijven leveren via de website. 5 sterren is terecht . 1 opmerking iets meer gember er bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en review! Wat fijn om te lezen dat de website makkelijk in gebruik is en dat alles is bevallen. Hopelijk tot gauw weer een keer. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Aalt
3 januari 2020

Overzichtelijke website. Fijn dat er onderscheid is tussen ophalen en bezorgen. Het heerlijke eten stond netjes op tijd klaar. Alles in stevige papieren zakken. Geen onnodig verpakkingsmateriaal. Edamane was nog heerlijk lauw warm. Sushi zalig zoals altijd en de aubergine was fantastisch.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review. Heel fijn om te lezen dat de website makkelijk en overzichtelijk is. Hopelijk tot gauw! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Ninah and Seb
2 januari 2020

Zoals altijd: supervers, smaakvol en vervaardigd tot perfectie. By far our favorite restaurant! Best start of the year. Thank you!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super klanten :)!! Dank jullie wel. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Millie
2 januari 2020

Vandaag was onze dochter jarig en haar wens was bij jullie te gaan eten maar midden in lockdown was dat geen optie :( We zijn vanuit Haarlem naar Amstelveen gegaan om een fantastisch dinner op te halen. Favoriet Japans restaurant van ons gezin! Super bedankt!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wow, een groter compliment kunnen we niet krijgen! We hopen dat de verjaardag alsnog fantastisch was en dat we jullie snel weer mogen verwelkomen in ons restaurant. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Steven Simon
2 januari 2020

Bestellen gaat supermakkelijk. Heerlijk eten voor een mooie prijs.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en review! Fijn om te lezen dat het bestelproces duidelijk en makkelijk is voor onze klanten :) Groetjes, Tanuki Amstelveen

Eharruyen
1 januari 2020

3 sterren omdat er een deel van de bestelling miste. De sushi is verder heerlijk. Ik had namelijk ook Ebi fried maki besteld maar dat zat er helaas niet bij. Daarnaast was de gember in dezelfde container geplaatst als de wasabi waardoor de gember een wasabi smaak had. Graag jullie reactie. Alvast dank

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en feedback. Als het goed is hebben onze collega's dit per mail opgepakt. Hopelijk tot gauw! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Franbo
1 januari 2020

Lekker eeten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je! Tanuki Amstelveen

Shula
31 december 2020

Happy new year!! It was delucious!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you, we wish you a happy 2021 too (it's never too late to say this :)! Tanuki Amstelveen

Naoual
31 december 2020

Altijd lekker vers

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en review, fijn dat alles is bevallen :) Tanuki Amstelveen

Annemarie Titulaer
31 december 2020

Het ziet er allemaal heerlijk uit, maar ik mis de wasabi en gember bij de sushi en sashimi. Had ik die apart moeten bestellen?

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en review, als het goed is heeft onze collega hier contact over opgenomen. Groetjes, Tanuki Amstelveen

JT
31 december 2020

Dit keer een foute sashimi schotel, vermoedelijk de inktvis, ziek geworden !

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en feedback, als het goed heeft onze collega contact opgenomen. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Inge
30 december 2020

18.20 ingevuld om af te halen. Later een mail dat bestelling om 1845 klaar staat. Om vervolgens nog 20 minuten te moeten wachten. En dan ook thuis komen en de bestelling is niet compleet. De sushi is wel echt lekker maar dit moet echt beter kunnen

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Inge, bedankt voor de bestelling en feedback. Excuses voor het ongemak, als het goed is heeft onze collega hier contact over opgenomen. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Meijaard
30 december 2020

Voor de laatste keer dit jaar Tanuki besteld. op kantoor gezellig het jaar afgesloten met een heerlijke sushi en sashimi schotel. Volgend jaar weer. De beste wensen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super fijn om te lezen :) Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Meijaard
29 december 2020

Het was weer perfect. Volgende keer grrag weer stokjes en sojasaus erbij Die van ons zijn bijna op. Maar de sashimi en sushi waten om je vingers bij op teveyen. Klasse apart!

Reactie van Izakaya Tanuki

We zijn heel blij om te lezen dat het heeft gesmaakt. Mocht je er zeker van willen zijn dat er voldoende wordt meegegeven dan is het super om dit in het opmerkingenveld erbij te zetten, dan weten we zeker dat het goed wordt geleverd :) Groetjes, Tanuki Amstelveen

Rozekrans
29 december 2020

was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Serge
28 december 2020

Mooi op tijd en heerlijk eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne review! Groetjes, Tanuki Amstelveen

cath
28 december 2020

erg lekker en zeer verse sashimi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en mooie review :)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Menno Hegeman
26 december 2020

Top zoals altijd !

Yvonne
24 december 2020

Delicious sashimi en sushi plate. Top quality., so fresh.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your lovely review and order, Tanuki Amstelveen

Stefan
24 december 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Christiaan
22 december 2020

We love Tanuki, and the food is always really great. The presentation was also really nice. We miss the restaurant, but having it at home was also a nice experience.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your lovely review & order! Team Tanuki Amstelveen

Naoual
21 december 2020

Altijd geweldige kwaliteit en goede service

Reactie van Izakaya Tanuki

Heel fijn om te lezen, dank je wel! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Barry
20 december 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & 5 sterren. Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Carlos Alberto Rat
20 december 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & 5 sterren! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Dick Meijaard
20 december 2020

Kwaliteit zoals altijd! Heerlijke sashimi en sushi Mooie schotels een aanrader voor de Kerst Richard-san en zijn staf verdienen alle lof eb het echt geen straf op deze manier de horeca te steunen!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor dit mooie review, dat waarderen we enorm! Groetjes, Richard-San & team

Family IW
20 december 2020

The food like always is exceptional. Me and my family love Tanuki. However for having a minimum order amount of 75 euros paying for delivery sounds out of order (we ordered almost 140 euros worth of food). Also, having to pay for iDeal or credir card costs is a little bit ridiculous considering the amount of the bill(s). I hope they will change that in the future.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & feedback. We will take your feedback into our improvement and will check what the possibilities are for the minimum order in further areas. Team Izakaya Tanuki Amstelveen

chris
18 december 2020

as perfect as always

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & review :)! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Anoniem
17 december 2020

Heerlijke sushi en zo lekker smeuïg.

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn dat de sushi heeft gesmaakt :) Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Carlina
14 december 2020

Helemaal top! Op tijd klaar, fantastisch verse sushi. Fijne service, maar vooral o zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & fijn dat het allemaal heeft gesmaakt ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Marianne
8 december 2020

Alles even smaakvol En aangereikt met een glimlach

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & fijne review :) ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Kevin
6 december 2020

Het eten kwam een uur te laat! De kwaliteit is uitstekend, maar de bezorging is abominabel slecht. We werden ook niet op de hoogte gehouden, kregen geen excuses. Slechte customer service!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Kevin, Bedankt voor jullie bestelling & feedback! Fijn dat alles heeft gesmaakt, excuses voor de bezorging. Als het goed is hebben onze collega's een apart mailtje gestuurd. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Patty
4 december 2020

Beste sushi in de buurt!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

ee
28 november 2020

Als altijd heerlijk! We kunnen niet wachten tot we ook weer van de persoonlijke service kunnen genieten in het restaurant

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en lieve woorden, wij kunnen ook niet wachten om onze klanten weer te mogen verwelkomen :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Ninah & Seb
26 november 2020

Verrassend snel bezorgd en supervers superfood als altijd. Met sake erbij, onze favoriete maaltijd. De kwaliteit is hoog en consistent. Dank en tot ziens!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super bedankt voor jullie vaste klandizie & geweldige review ! Hopelijk tot snel weer, Team IZakaya Tanuki Amstelveen

Jenn
22 november 2020

We hebben het eten gemist in de covid tijden... Altijd vers en heerlijk authentiek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en wij missen onze klanten ook zeker, hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

T. Klein
21 november 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

De Jong
17 november 2020

We komen al jaren bij Tanuki maar deze en voorlaatste bestelling was minder van kwaliteit dan we van Tanuki kennen. Vorige keer viel de rijst uit elkaar, nu was de Californië te zuinig gevuld met rode kuit. Er was geen Kikkoman of stokjes bij de bestelling van vandaag. Graag zien we de ouderen vertrouwde kwaliteit weer terug.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en feedback. Als het goed is heeft onze collega contact met jullie opgenomen voor een passende oplossing. Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot snel :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

ruben
16 november 2020

Wederom helemaal top!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en mooie review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Wendy
14 november 2020

Eten was heerlijk. Sushi is goed gevuld. De inktvis balletjes waren ook erg goed. Enige wat wellicht beter had gekund is dat de warme gerechtjes wel iets warmer hadden gemogen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en feedback, we nemen het mee in onze verbetering. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Fleur
13 november 2020

Heerlijk eten, snel bezorgd. Genieten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank jullie wel :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Ella Schepers
12 november 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Meijaard
11 november 2020

Heerlijk! Zoals we van Tanuki gewend zijn.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Ninah
11 november 2020

Dit restaurant levert gewoon de beste kwaliteit van alle sushi 🍣 restaurants in de omgeving. Altijd vers en verzorgd, snel geleverd en goede porties. #tanukifans!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor deze mooie woorden! Hier doen we het voor :) Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Marita
9 november 2020

De beste sushi van Amstelveen en omstreken! Vooral de unagi nigiri is verrukkelijk! Tanuki Amstelveen is al vele jaren ons favoriete restaurant, nu voor het eerst afgehaald. Alleen de warme producten moesten we thuis nog even opnieuw verwarmen, maar de smaak was vertrouwd zoals altijd.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat het heeft gesmaakt. We nemen de feedback mee in onze verbetering :) Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Rianne
9 november 2020

Geweldige sushi! De dragonroll was favoriet. Je proeft duidelijk dat de ingrediënten supervers zijn: zachte zalm, romige avocado etc. Top!

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Rianne, Bedankt voor je berichtje en fijn dat het heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

shula
8 november 2020

Het was weer heerlijk!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je klandizie en review

Igor e Talita
8 november 2020

Delicious, the same quality served in the restaurant, really fresh fish. I do recommend.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order and lovely review :)! Best regards, Team Izakaya Tanuki

JoJoS
8 november 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Sabine
7 november 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten. Altijd geweldige kwaliteit. Erg fijn dat we nu ook thuis van Tanuki kunnen genieten. Het was erg druk met bestellingen, waardoor we even moesten wachten. Dat was jammer, maar we werden erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en zeer vriendelijk geholpen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & review. Excuses voor het wachten, we zijn blij om te lezen dat alles heeft gesmaakt en hopen jullie snel weer te zien :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Ninah & Seb
6 november 2020

We starten geen weekend zonder Tanuki! Het was weer subliem. Vers en verrukkelijk! Dankjewel

Reactie van Izakaya Tanuki

Geweldige feedback, dank jullie wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Evers
6 november 2020

Smakelijk als altijd, helaas zat er geen bouillon bij de Agedashi Tofu....vergeten?

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & feedback, onze collega's hebben als het goed is ondertussen contact met jullie opgenomen. Excuses voor het ongemak, groetjes Team Izakaya Tanuki

Evita Smits
5 november 2020

Heel erg lekker gegeten en goed op tijd. We hadden per ongeluk een extra gerecht gekregen dat we niet hadden besteld, maar daar werden we heel netjes achteraf nog voor opgebeld met de boodschap dat dat een foutje was en excuses en dat we moesten weten dat het ons niet meer zou kosten. Lieve mensen, goede service, lekker eten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie geweldige review en bestelling :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

rebecca
2 november 2020

eten was absoluut niet lekker en had helemaal geen Japanse smaak. wel prijzig maar we vonden het echt smakkeloos. de bezorger was we op tijd maar droeg geen mondkapje toen hij aan de deur kwam - niet Ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Rebecca, Wat jammer om te lezen dat het niet naar verwachting is. We nemen jullie feedback m.b.t. de bezorging mee in onze verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Seb and Ninah
30 oktober 2020

Could it be even better? Large portions of excellent and fresh food of the highest quality. ❤️ We don’t know a better restaurant than this Tanuki. Seriously, we are fans! ❤️

Reactie van Izakaya Tanuki

So much love, thank you and we hope to see you soon again

Wilanda
29 oktober 2020

Mijn favoriete sushi restaurant. Vòòr Corona ging ik er regelmatig eten en haalde ik er vaak af. Nu vanzelfsprekend alleen nog maar afhalen. De sushi is altijd van goede kwaliteit en ik blijf zeker terugkomen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie vaste klandizie en review! Hopelijk tot snel weer, Team Izakaya Tanuki

Mirjam
28 oktober 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you! Best regards, Team Izakaya Tanuki

Marly
28 oktober 2020

The sushi was delicious, the poke bowl sauce was just a little bland. The fish really fresh. The delivery was late. I do not mind if I get informed about it. However, the overall experience was good and we will return!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Marly, Thank you for your order & feedback! We hope to see you soon again, Team Izakaya Tanuki

Shula
27 oktober 2020

Deliciious!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you! Team, Izakaya Tanuki

Geert
26 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Michelle
26 oktober 2020

Heel fijn dat Tanuki nu ook in ons postcodegebied bezorgt! Het was zoals altijd weer heerlijk en perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Michelle, bedankt voor je berichtje en klandizie! Wij zijn ook blij om nu in een grotere omgeving te kunnen bezorgen :). Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Frits
26 oktober 2020

Superlekkere sushi. Presentatie ook helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Johannrs
25 oktober 2020

Vreselijk slechte logistiek, wachten voor de deur, lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en feedback! Excuses dat de bezorging niet is gegaan zoals verwacht, we hopen dat het eten alsnog heeft gesmaakt. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Smits
25 oktober 2020

In één woord, perfect!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)!! Team Izakaya Tanuki

ruben
25 oktober 2020

Weer héérlijk gegeten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Romy
24 oktober 2020

Altijd lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Romy, Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Sabine
23 oktober 2020

Heerlijk!! Beste sushi van amstelveen 😄

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment!! Hopelijk tot snel weer, groetjes Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Vincent
23 oktober 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Kitty
23 oktober 2020

Heerlijk eten besteld bij Tanuki Amstelveen. Kwaliteit van het eten zoals altijd perfect en bezorging zelf paar minuten te vroeg!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling én mooie review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Theo
23 oktober 2020

Was heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Stefan
21 oktober 2020

Best sushi in NL!

Reactie van Izakaya Tanuki

We have the best customers! Team, Izakaya Tanuki

Hegeman
19 oktober 2020

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Alex
19 oktober 2020

Erg goed eten- kwaliteit en verse producten. Ook een mooie presentatie, ruime keuze en snel (20 min na bestellen).

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het geweldige review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Ninah en Seb
17 oktober 2020

Bestelling arriveerde zelfs eerder dan aangegeven! Het eten was excellent als altijd. Super vers en perfect bereid. Ons favoriete restaurant for a reason! ThanX

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie klandizie en geweldige reviews

Steen
8 oktober 2020

Eten altijd top. Jammer dat blijkbaar geen stokjes of soja geleverd wordt bij afhaal. Mijn zoon haalde het op en heeft niet gecheckt anders had ik het gevraagd maar zou niet moeten. Daarom een 4 ipv 5 want eten is niet te evenaren zo lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en review! Excuses voor het ongemak m.b.t. de stokjes en de saus, dit had niet mogen gebeuren en we zullen hier op letten. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Ninah
2 oktober 2020

The highest quality fish, super fresh as always! Our all time favorite restaurant. Also deliciousl Wok Tossed vegetables. Highly recommended!

Reactie van Izakaya Tanuki

We have the best customers :)! Team, Izakaya Tanuki

Ninah & Seb
21 september 2020

Always fresh and superb! Thank you 🙏🏽

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

Ninah
8 september 2020

Always a delight! Super high standard of quality and freshness. Our all time favorite restaurant! Thank you for another delicious and wholesome meal!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your lovely review and order :)! Team, Izakaya Tanuki

Harold
24 augustus 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

Mai
27 juli 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

Ninah & Seb
24 juli 2020

Very high quality and delicious fresh food delivered within a minimum of time (20 minutes earlier than expected!). We are delighted as always! Our absolute favorite restaurant ❤️

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely feedback & order

Pistoor
23 juli 2020

Het eten was supervers en heerlijk klaargemaakt. Heel jammer dat het nog niet mogelijk was om mochi ijs te bestellen, maar naar wij begrepen kan dit binnenkort wel! Onze dank is groot!

Ms. Hagg
8 juli 2020

Izakaya Tanuki is one of our favorite restaurants. Usually we like your food very much. However, this evening we were not happy with the Nigiri Unagi. The quality of the eel was bad. I think you know this already but now I want to tell you that we know it as well. Please pay attention to the quality of your food. Your service is very good and the process of ordering is also very efficient. Thank you for your attention.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Ms Hags, Thank you for your order & feedback. We will definitely take your feedback into our improvement and we hope to see you soon again! Best regards, Team Izakaya Tanuki

Nathalie
8 juli 2020

Altijd heerlijk eten!!! Beste sushi!!! Je voelt je altijd welkom door Richard.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de fijne review, groetjes terug van Richard :)!

Natasha
5 juli 2020

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Uddy
28 juni 2020

Super goed, snel en effectief. Het eten is goed ingepakt en goed in orde.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

eva
22 juni 2020

Wij komen al ruim 20 jaar bij Tanuki Amstelveen. Dat we nu ook kunnen afhalen is een waar feest maar we komen snel weer binnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie klandizie en wij kunnen ook niet wachten om iedereen in ons restaurant te ontvangen

Nathalie
16 juni 2020

Bestelling was op tijd klaar. Teriyaki chicken was helaas koud en 1 stukje kip was iets roze van kleur. Rest van de bestelling was oké.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Nathalie, Bedankt voor je bestelling & feedback, excuses voor de verlate reactie en het ongemak. We nemen dit zeker mee in onze verbetering

Joyce
7 juni 2020

Het was heerlijk zoals altijd. Vond het alleen heel erg vreemd waarom ik 16,95 moest betalen voor de Rainbow Roll bestaande uit 6 stukken, terwijl de Rainbow Roll op Gelderlandplein 12,95 kost en uit 8 stukken bestaat....?

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en feedback! Excuses voor het ongemak, de websites en menu's zijn in de tussentijd bijgewerkt en er wordt nu bijvoorbeeld een gelijk aantal stukken per rol gesneden voor beide vestigingen. Hierbij bieden we graag een Calpis drankje aan van het huis voor de volgende bestelling, deze kan bij het opmerkingenveld worden ingevuld als CALPIS-COM. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Kishen Jagroe
31 mei 2020

Zoals altijd telt Tanuki Izakaya niet teleur. We hebben besteld en mooi op tijd het eten kunnen ophalen. En nog altijd zo lekker als in het restaurant!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki