Avaliações de Izakaya Tanuki Amstelveen

Avaliações recentes

5.0
Berend
1 fevereiro 2024

Wederom weer erg lekker gezond gegeten, super service geleverd bij de afhaal.

Reacção a Izakaya Tanuki

We waarderen je stralende review! Ons team bij Tanuki Gelderlandplein streeft ernaar om het beste te leveren, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Tot snel voor meer heerlijke Japanse gerechten! 🍱🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Amstelveen

Vincent van Os
14 janeiro 2024

Vers, snel af te halen (40 minuten) en wat betreft de smaak: de heerlijkste sushi in Amstelveen.

Reacção a Izakaya Tanuki

Hartelijk dank voor je review! Het is ons een genoegen om je een uitstekende eetervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen bedienen. 😄🌟 Warme groeten, Team Tanuki Amstelveen

Elisa
6 janeiro 2024

Beter dan Tanuki is er niet!

Reacção a Izakaya Tanuki

Jouw vriendelijke woorden maken onze dag! We zijn verheugd dat je een geweldige ervaring hebt gehad bij Tanuki Amstelveen. Tot de volgende keer, geniet van onze heerlijke gerechten! 🍣🥢 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Amstelveen

Jaz
3 janeiro 2024
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

Petra SCHREURS
16 dezembro 2023

Wij hebben opnieuw genoten van onze, met zorg bereide, maaltijd. Alles tiptop in orde.

Reacção a Izakaya Tanuki

We zijn zo blij met je review! Bedankt dat je voor Tanuki Amstelveen hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je de volgende keer opnieuw te verwelkomen. 😊🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Amstelveen

Eveline
12 julho 2023

Lekker zeker, maar kan altijd beter. Ik mis een beetje de finesse van vroeger. Maar het niveau is gelijkwaardig aan de concurrentie aanbieders van sushi in Amstelveen rondom het stadshart

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

T
29 junho 2023
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

Iryna
13 junho 2023
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

cenk corapci
7 junho 2023
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

Ruben
28 abril 2023

Always perfect

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you :)! Team Tanuki Amstelveen

J Benz
23 abril 2023
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Yvonne van Loon
19 abril 2023

De loempia’s waren alleen deeg zonder vulling. De sushi was aan de droge kant met teveel rijst. Alles heel matig.

Reacção a Izakaya Tanuki

Hi Yvonne, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zullen hier naar kijken. Groetjes, Team Izakaya

Pieter
16 abril 2023

heerlijke sushi. Zo hoort het te zijn. Hier wordt echt aandacht besteed aan het eten. Gewoon een feestje

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Pieter, Bedankt voor je bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Eliza
3 março 2023

Als altijd super fijne service. Vriendelijk personeel, bestelling netjes verzorgd en het smaakte verrukkelijk! Zeer aan te raden ✨

Reacção a Izakaya Tanuki

Hi Eliza, Dank je wel voor dit mooie bericht! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Mehmet
25 fevereiro 2023

The bomb digidy

Reacção a Izakaya Tanuki

Hi Mehmet, Super om te lezen :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Elisa
21 fevereiro 2023

De allerlekkerste sushi!

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Elisa, Super bedankt :)! Groetjes, Team IZakaya Tanuki Amstelveen

rigilio Sowidjojo
15 fevereiro 2023
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Sophie
15 fevereiro 2023

Fantastisch eten! Zelfs als je afhaalt nog een restaurant gevoel. De smaken blijven heerlijk!

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Sophie, wat een mooi compliment! Dank je wel, Team Izakya Tanuki Amstelveen

Olga
6 fevereiro 2023

Always the best service and high standards of quality

Reacção a Izakaya Tanuki

Dear Olga, Thank you for your order & amazing review! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

cenk
2 fevereiro 2023
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Yulia
27 janeiro 2023

Ik ben al jaren lang een trouwe en dankbare klant. Het is altijd erg lekker en top service, hele vriendelijke en gastvrije mensen. Geen kritiekpunten, het restaurant scoort op alle vlakken een hoge cijfer.

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Yvonne van Loon
9 janeiro 2023
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your order en review :) Team Tanuki Amstelveen

Bart
28 dezembro 2022

Vers, lekker en vriendelijk personeel. Beter is er niet te vinden

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Vincent
12 dezembro 2022

Altijd goed! Vers en heerlijk. Niet de goedkoopste, maar absoluut beste kwaliteit.

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Elisa
15 novembro 2022

Altijd heerlijke, verse sushi. Tanuki is de enige voor ons.

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Adam
13 novembro 2022

Heerlijk gegeten. Zowel rijst als vis smaakten vers.

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Milos
25 outubro 2022

The food was good, but they forgot to deliver ede mame I paid for.

J Benz
21 agosto 2022
Reacção a Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your order en review :) Team Tanuki Amstelveen"

Marita Soons
14 agosto 2022

Eten heerlijk, service prima. Ik zou als eigenaar de tuin in Amstelveen wat beter onderhouden, zodat de weg naar het restaurant wat meerZen is

Reacção a Izakaya Tanuki

"Bedankt voor jullie mooie review :) en tip, Tot snel Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Marielle Hoogland
1 julho 2022

Garnalen heel klein en in sommige sushi alleen het crunch laagje en geen garnaal. Zalm in de rol was matige kwaliteit.

Reacção a Izakaya Tanuki

Hi Marielle, Bedankt voor jullie bestelling & feedback. We zullen dit meenemen in onze verbetering. Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Kevin Bainbridge
26 junho 2022

Heerlijk gegeten weer!! Vooral de Dragonrolls zijn verrukkelijk!!!

Reacção a Izakaya Tanuki

"Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Anoniem
15 junho 2022

Als vaste klant voor de verandering de zalm met gefermenteerde sojabonen besteld. De smaak was niet aan ons besteed. Verder as usual genoten van de overige gerechten.

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling én het uitproberen van andere gerechten. Helaas was het dit keer niet de juiste smaak maar wellicht de volgende keer met een ander nieuw gerecht :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Wilco
9 junho 2022

Top

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Dirk Brouwer
7 junho 2022

Top kwaliteit

Reacção a Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your lovely review :) Hope to see u again Team Tanuki Amstelveen"

B Esser
3 junho 2022

We hebben heerlijk gegeten. 👍

Reacção a Izakaya Tanuki

"Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Mikhail
28 maio 2022

The quality of sushi is clearly deteriorating at Tanuki over past years. Also it seems that the location at Gelderlandplein offers better quality. Overall Tanuki used to be a better quality establishment in the past, but now it is no different to many other fast food sushi places while charging premium

Reacção a Izakaya Tanuki

Dear Mikhail, Thank you for your feedback. We always take this into our improvement and we hope to see you again at Amstelveen or Gelderlandplein. Team Tanuki

R. Van den meersche
8 maio 2022

The ebi fried maki and avocado maki were not fresh !!

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste, Wat jammer om te lezen dat een deel van de bestelling niet naar verwachting was. We nemen dit mee in onze verbetering. Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ron
28 abril 2022

Weinig sojasaus

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Ron, Bedankt voor je bestelling! Excuses dat er te weinig soja saus bij zat. Mocht je er de volgende keer zeker van willen zijn dat er voldoende wordt meegeleverd, dan is het handig om dit ook in het opmerkingenveld vermelden, dan zullen onze collega's erop letten. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Paul
25 abril 2022

Altijd uitstekende kwaliteit.

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Joni
20 abril 2022

Eind Januari hadden wij helaas een minder goede ervaring met Tanuki. Dit is destijds op een hele mooie manier goed gemaakt vanuit Tanuki. Vandaag was de bestelling weer als vanouds. Super lekkere sushi.

Reacção a Izakaya Tanuki

Wat fijn om te lezen dat alles is bevallen :)! Welkom in Amstelveen en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Mandy
14 março 2022
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

M. vd Velde
4 março 2022

Tanuki always delivers top quality, real Japanese food!

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Hope to see u again Team Tanuki Amstelveen

Krings
28 fevereiro 2022
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Alex Kraaijeveld
26 fevereiro 2022

Best Dragon ever!!!

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Team Tanuki Amstelveen

Ninah en Seb
12 fevereiro 2022

Altijd uitmuntend in kwaliteit, opmaak, mooie porties en versheid. Tanuki’s Gunkan Ikura is het best gevulde bootje. Vriendelijkheid ten top; absoluut ons favoriete restaurant!!

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Roswitha
8 fevereiro 2022

We hebben heerlijk gegeten. De sushi was super vers en erg lekker!

Reacção a Izakaya Tanuki

Super, bedankt weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ninah en Seb
7 fevereiro 2022

We hebben weer erg genoten van de delicatessen. Wat een mooie porties! En supervers en met zorg gemaakt zoals altijd. Dankjulliewel en tot ziens!

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Tot snel Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Martine
4 fevereiro 2022

Uitstekende kwaliteit. Goede service. Echte Japanse sushi en sashimi!

Reacção a Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Richard Lloyd
29 janeiro 2022

Weer een feest

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Tot snel Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

EE
25 janeiro 2022

Heerlijk eten, prima verpakt, aardige service. Kan niet wachten tot we weer echt uit eten mogen!

Reacção a Izakaya Tanuki

" Bedankt voor het mooie compliment, we hopen jullie snel te mogen verwelkomen in het restaurant:) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Joni
25 janeiro 2022

Helaas viel Tanuki vandaag echt tegen. Niet gewend van hun. De bestelling was op tijd maar niet compleet en de gerechten vielen zwaar tegen. Alle gefrituurde gerechten waren slap en niet lekker. De sushi was wel lekker maar al met al was het helaas niet de dure rekening waard. Tanuki Gelderlandplein heeft veel betere gerechten, wat raar is want het zou van dezelfde kwaliteit moeten zijn.

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Joni, Bedankt voor de bestelling & feedback. We vinden het heel spijtig dat het dit keer is tegengevallen. We sturen hier apart nog even een berichtje voor. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Ninah en Seb
21 janeiro 2022

Snel bezorgd en zoals altijd van zeer hoge kwaliteit. Wat een traktatie! Dankjulliewel!

Reacção a Izakaya Tanuki

Super lief weer, dank jullie wel :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Magdalena
19 janeiro 2022

Aanrader, vers en lekker als altijd.

Reacção a Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

DFL
17 janeiro 2022
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

KdG
15 janeiro 2022

Beste Sushi en andere Japanse gerechten van Amstelveen e.o.

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Paul Gabel
13 janeiro 2022

Verrukkelijk!

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback:)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Pim
12 janeiro 2022

Snel Smakelijk Eten!

Reacção a Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Richard Lloyd
12 janeiro 2022

Twee bento boxen en een sashimi maaltijd daarbij. Echt een feest met z'n tweeen :-)

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Braet Krings
7 janeiro 2022
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Martine
4 janeiro 2022

High quality food, great service.

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you for the order & wonderful review :)! Team Tanuki Amstelveen

Andrea
3 janeiro 2022

Gisteren heerlijk eten besteld en zelf opgehaald omdat wij niet zo dichtbij dit fantastische restaurant wonen. Toen bleek er iets van de bestelling te missen zonder dat wij dat in de gaten hadden (waren nog onderweg) en onmiddellijk werd door Tanuki besloten het naar ons toe te brengen. Vlak na ons kwam Jenny van Tanuki bij ons thuis om het af te leveren. Wat een perfecte service! Het eten is heerlijk maar dus ook de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn werkelijk top.

Reacção a Izakaya Tanuki

Hi Andrea, Wat fijn om te lezen dat alles goed is bevallen. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Jennie & Richard

Tihtna
28 dezembro 2021

Ik vind de kip te drog en vind de kippendij stokjes waren niet gegrilde lijkt kant-en-klaar kip stokjes zonder saus geen smaak ik heb veel lekkerder echt gegrilde gegeten bij jullie.

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Tihtna, Bedankt voor de bestelling én feedback. We nemen dit meer in onze verbetering en sturen je apart nog even een berichtje toe. Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Patty
28 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Fiety Meijer-Degen
26 dezembro 2021

Was weer voortreffelijk!

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Saskia van der Zee
26 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Jerry Norbury
25 dezembro 2021

Perfect as always.

Reacção a Izakaya Tanuki

Heel erg bedankt voor de chocolaatjes !! Groetjes, Richard & Jennie

Marcia
25 dezembro 2021

Op tijd en super vers geleverd voor eerste kerstdag wij hebben genoten.

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Marcia, Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Toshikazu Nasu
23 dezembro 2021

We always love Tanuki, especially Tanuki in Amstelveen.

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Team Tanuki Amstelveen

Ninah
21 dezembro 2021

Thank you for excellent fresh and delicious food. Always top quality!

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Ninah, Thank you so much for your lovely review :) Hope to see u again Team Tanuki Amstelveen

BvZ
21 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Robert
21 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Eva
20 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Barbara
18 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

JV
14 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Sabrina
5 dezembro 2021

Wij komen al jaren hier en de sushi is altijd super vers en lekker!! Een echte aanrader!

Reacção a Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Jeroen
5 dezembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Irem Sesigur Timmerman
1 dezembro 2021

Delicious and top service

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

SK
30 novembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Van den Helder
28 novembro 2021

Voor de eerste keer bij jullie besteld maar super kwaliteit sushi !!

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

anoniem
14 novembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Tarojiro Ed
9 novembro 2021

Very good !!

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

M
1 novembro 2021

Zoals altijd heerlijk eten!

Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback:)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Lorenzo
31 outubro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Sara
14 outubro 2021

Always delicious!

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Team Tanuki Amstelveen

Mike
2 outubro 2021

Op tijd bij het ophalen, gewoon zoals vanouds erg goed!

Nathalie
15 setembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Sertan
13 setembro 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Dank je wel:)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Vincent Vis
8 setembro 2021

Ik was nog nooit bij Tanuki geweest. Ik wilde sushi zonder rauwe vis, dus zocht kwaliteit. Hier zeker gevonden. Topkwaliteit in voldoende hoeveelheden, heb ik niet vaak gezien. De locatie is ook super (heb het afgehaald) en we willen er zeker een keer gaan zitten (binnen EN buiten is leuk!) Heel erg aardig geholpen door jongen en meisje, absolute aanrader!!!

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Vincent, Bedankt voor het mooie compliment, we hopen jullie snel te mogen verwelkomen in het restaurant:) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Vincent van Os
30 agosto 2021

Altijd geweldig!

Reacção a Izakaya Tanuki

Super, bedankt weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Jeroen Crasborn
30 agosto 2021

Uitstekende kwaliteit maar ik blijf de prijs aan de hoge kant vinden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Izakaya Tanuki

Beste Jeroen, Bedankt voor je bestelling & feedback:)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Ulrike Mahdi
17 agosto 2021

Op tijd klaar, sushi van topkwaliteit, netjes ingepakt

Reacção a Izakaya Tanuki

Super, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ralf Rapp
3 agosto 2021

Heerlijk gegeten, tot nu toe het dichts bij het eten wat ik in Japan heb gegeten

Reacção a Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Cees
29 julho 2021

Uitstekend, als altijd.

Reacção a Izakaya Tanuki

Super, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Mandy Wang
28 julho 2021

Eten was super vers en nog heerlijk warm bij aankomst. Ontzettend aardig geholpen aan de telefoon door Boris.We zijn gister verhuisd van Rotterdam naar Amstelveen. Ben heel blij met dit vaste adresje voor lekker japans eten in de toekomst. We gaan zeker vaker bij jullie bestellen ! Bedankt voor de goede service. Groetjes Mandy Wang

Reacção a Izakaya Tanuki

Wat fijn om te lezen dat alles is bevallen :)! Welkom in Amstelveen en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ninah
22 julho 2021

Onovertroffen kwaliteit en versheid! Ruime porties en knisper knapperige groenten. Het is altijd zuiver genieten, wanneer we het geluk hebben Tanuki’s bestelling te mogen nuttigen. Bedankt weer!

Reacção a Izakaya Tanuki

Prachtig review, heel fijn om te lezen :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Fred Lauwers
22 julho 2021
Reacção a Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Silvia
20 julho 2021

Eten erg lekker en authentiek

Reacção a Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ninah & Seb
10 julho 2021

Zoals altijd: mooi, vers en heerlijk! Iedereen geniet van deze verfijnde keuken. Zelfs met glutenvrije soy sauce geleverd. Super service!

Reacção a Izakaya Tanuki

Super lief weer, dank jullie wel :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

vRijn
27 junho 2021

Food was delicious as usual. We only missed things like a wedge of lemon with the deep fried chicken and more sauce with the teriyaki chicken.

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you for your order & feedback. We are sorry to read that there were not enough extra items. We kindly ask to leave a remark with your next order just make sure for you will receive enough :). Thank you, Team Tanuki Amstelveen

Eusebiu
21 junho 2021

Great food every time!

Reacção a Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen