Bewertungen von Izakaya Tanuki Amstelveen

Neue Beurteilungen

5.0
Berend
1 Februar 2024

Wederom weer erg lekker gezond gegeten, super service geleverd bij de afhaal.

Antwort von Izakaya Tanuki

We waarderen je stralende review! Ons team bij Tanuki Gelderlandplein streeft ernaar om het beste te leveren, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Tot snel voor meer heerlijke Japanse gerechten! đŸ±đŸŒŸ Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Amstelveen

Vincent van Os
14 Januar 2024

Vers, snel af te halen (40 minuten) en wat betreft de smaak: de heerlijkste sushi in Amstelveen.

Antwort von Izakaya Tanuki

Hartelijk dank voor je review! Het is ons een genoegen om je een uitstekende eetervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen bedienen. 😄🌟 Warme groeten, Team Tanuki Amstelveen

Elisa
6 Januar 2024

Beter dan Tanuki is er niet!

Antwort von Izakaya Tanuki

Jouw vriendelijke woorden maken onze dag! We zijn verheugd dat je een geweldige ervaring hebt gehad bij Tanuki Amstelveen. Tot de volgende keer, geniet van onze heerlijke gerechten! đŸŁđŸ„ą Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Amstelveen

Jaz
3 Januar 2024
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

Petra SCHREURS
16 Dezember 2023

Wij hebben opnieuw genoten van onze, met zorg bereide, maaltijd. Alles tiptop in orde.

Antwort von Izakaya Tanuki

We zijn zo blij met je review! Bedankt dat je voor Tanuki Amstelveen hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je de volgende keer opnieuw te verwelkomen. 😊🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Amstelveen

Eveline
12 Juli 2023

Lekker zeker, maar kan altijd beter. Ik mis een beetje de finesse van vroeger. Maar het niveau is gelijkwaardig aan de concurrentie aanbieders van sushi in Amstelveen rondom het stadshart

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

T
29 Juni 2023
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

Iryna
13 Juni 2023
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

cenk corapci
7 Juni 2023
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Amstelveen

Ruben
28 April 2023

Always perfect

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you :)! Team Tanuki Amstelveen

J Benz
23 April 2023
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Yvonne van Loon
19 April 2023

De loempia’s waren alleen deeg zonder vulling. De sushi was aan de droge kant met teveel rijst. Alles heel matig.

Antwort von Izakaya Tanuki

Hi Yvonne, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zullen hier naar kijken. Groetjes, Team Izakaya

Pieter
16 April 2023

heerlijke sushi. Zo hoort het te zijn. Hier wordt echt aandacht besteed aan het eten. Gewoon een feestje

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Pieter, Bedankt voor je bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Eliza
3 MĂ€rz 2023

Als altijd super fijne service. Vriendelijk personeel, bestelling netjes verzorgd en het smaakte verrukkelijk! Zeer aan te raden ✹

Antwort von Izakaya Tanuki

Hi Eliza, Dank je wel voor dit mooie bericht! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Mehmet
25 Februar 2023

The bomb digidy

Antwort von Izakaya Tanuki

Hi Mehmet, Super om te lezen :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Elisa
21 Februar 2023

De allerlekkerste sushi!

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Elisa, Super bedankt :)! Groetjes, Team IZakaya Tanuki Amstelveen

rigilio Sowidjojo
15 Februar 2023
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Sophie
15 Februar 2023

Fantastisch eten! Zelfs als je afhaalt nog een restaurant gevoel. De smaken blijven heerlijk!

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Sophie, wat een mooi compliment! Dank je wel, Team Izakya Tanuki Amstelveen

Olga
6 Februar 2023

Always the best service and high standards of quality

Antwort von Izakaya Tanuki

Dear Olga, Thank you for your order & amazing review! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

cenk
2 Februar 2023
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Yulia
27 Januar 2023

Ik ben al jaren lang een trouwe en dankbare klant. Het is altijd erg lekker en top service, hele vriendelijke en gastvrije mensen. Geen kritiekpunten, het restaurant scoort op alle vlakken een hoge cijfer.

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Yvonne van Loon
9 Januar 2023
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your order en review :) Team Tanuki Amstelveen

Bart
28 Dezember 2022

Vers, lekker en vriendelijk personeel. Beter is er niet te vinden

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Vincent
12 Dezember 2022

Altijd goed! Vers en heerlijk. Niet de goedkoopste, maar absoluut beste kwaliteit.

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Elisa
15 November 2022

Altijd heerlijke, verse sushi. Tanuki is de enige voor ons.

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Adam
13 November 2022

Heerlijk gegeten. Zowel rijst als vis smaakten vers.

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Milos
25 Oktober 2022

The food was good, but they forgot to deliver ede mame I paid for.

J Benz
21 August 2022
Antwort von Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your order en review :) Team Tanuki Amstelveen"

Marita Soons
14 August 2022

Eten heerlijk, service prima. Ik zou als eigenaar de tuin in Amstelveen wat beter onderhouden, zodat de weg naar het restaurant wat meerZen is

Antwort von Izakaya Tanuki

"Bedankt voor jullie mooie review :) en tip, Tot snel Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Marielle Hoogland
1 Juli 2022

Garnalen heel klein en in sommige sushi alleen het crunch laagje en geen garnaal. Zalm in de rol was matige kwaliteit.

Antwort von Izakaya Tanuki

Hi Marielle, Bedankt voor jullie bestelling & feedback. We zullen dit meenemen in onze verbetering. Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Kevin Bainbridge
26 Juni 2022

Heerlijk gegeten weer!! Vooral de Dragonrolls zijn verrukkelijk!!!

Antwort von Izakaya Tanuki

"Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Anoniem
15 Juni 2022

Als vaste klant voor de verandering de zalm met gefermenteerde sojabonen besteld. De smaak was niet aan ons besteed. Verder as usual genoten van de overige gerechten.

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling Ă©n het uitproberen van andere gerechten. Helaas was het dit keer niet de juiste smaak maar wellicht de volgende keer met een ander nieuw gerecht :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Wilco
9 Juni 2022

Top

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Dirk Brouwer
7 Juni 2022

Top kwaliteit

Antwort von Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your lovely review :) Hope to see u again Team Tanuki Amstelveen"

B Esser
3 Juni 2022

We hebben heerlijk gegeten. 👍

Antwort von Izakaya Tanuki

"Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Mikhail
28 Mai 2022

The quality of sushi is clearly deteriorating at Tanuki over past years. Also it seems that the location at Gelderlandplein offers better quality. Overall Tanuki used to be a better quality establishment in the past, but now it is no different to many other fast food sushi places while charging premium

Antwort von Izakaya Tanuki

Dear Mikhail, Thank you for your feedback. We always take this into our improvement and we hope to see you again at Amstelveen or Gelderlandplein. Team Tanuki

R. Van den meersche
8 Mai 2022

The ebi fried maki and avocado maki were not fresh !!

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste, Wat jammer om te lezen dat een deel van de bestelling niet naar verwachting was. We nemen dit mee in onze verbetering. Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ron
28 April 2022

Weinig sojasaus

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Ron, Bedankt voor je bestelling! Excuses dat er te weinig soja saus bij zat. Mocht je er de volgende keer zeker van willen zijn dat er voldoende wordt meegeleverd, dan is het handig om dit ook in het opmerkingenveld vermelden, dan zullen onze collega's erop letten. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Paul
25 April 2022

Altijd uitstekende kwaliteit.

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Joni
20 April 2022

Eind Januari hadden wij helaas een minder goede ervaring met Tanuki. Dit is destijds op een hele mooie manier goed gemaakt vanuit Tanuki. Vandaag was de bestelling weer als vanouds. Super lekkere sushi.

Antwort von Izakaya Tanuki

Wat fijn om te lezen dat alles is bevallen :)! Welkom in Amstelveen en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Mandy
14 MĂ€rz 2022
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

M. vd Velde
4 MĂ€rz 2022

Tanuki always delivers top quality, real Japanese food!

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Hope to see u again Team Tanuki Amstelveen

Krings
28 Februar 2022
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Alex Kraaijeveld
26 Februar 2022

Best Dragon ever!!!

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Team Tanuki Amstelveen

Ninah en Seb
12 Februar 2022

Altijd uitmuntend in kwaliteit, opmaak, mooie porties en versheid. Tanuki’s Gunkan Ikura is het best gevulde bootje. Vriendelijkheid ten top; absoluut ons favoriete restaurant!!

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Roswitha
8 Februar 2022

We hebben heerlijk gegeten. De sushi was super vers en erg lekker!

Antwort von Izakaya Tanuki

Super, bedankt weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ninah en Seb
7 Februar 2022

We hebben weer erg genoten van de delicatessen. Wat een mooie porties! En supervers en met zorg gemaakt zoals altijd. Dankjulliewel en tot ziens!

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Tot snel Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Martine
4 Februar 2022

Uitstekende kwaliteit. Goede service. Echte Japanse sushi en sashimi!

Antwort von Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Richard Lloyd
29 Januar 2022

Weer een feest

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Tot snel Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

EE
25 Januar 2022

Heerlijk eten, prima verpakt, aardige service. Kan niet wachten tot we weer echt uit eten mogen!

Antwort von Izakaya Tanuki

" Bedankt voor het mooie compliment, we hopen jullie snel te mogen verwelkomen in het restaurant:) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen"

Joni
25 Januar 2022

Helaas viel Tanuki vandaag echt tegen. Niet gewend van hun. De bestelling was op tijd maar niet compleet en de gerechten vielen zwaar tegen. Alle gefrituurde gerechten waren slap en niet lekker. De sushi was wel lekker maar al met al was het helaas niet de dure rekening waard. Tanuki Gelderlandplein heeft veel betere gerechten, wat raar is want het zou van dezelfde kwaliteit moeten zijn.

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Joni, Bedankt voor de bestelling & feedback. We vinden het heel spijtig dat het dit keer is tegengevallen. We sturen hier apart nog even een berichtje voor. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Ninah en Seb
21 Januar 2022

Snel bezorgd en zoals altijd van zeer hoge kwaliteit. Wat een traktatie! Dankjulliewel!

Antwort von Izakaya Tanuki

Super lief weer, dank jullie wel :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Magdalena
19 Januar 2022

Aanrader, vers en lekker als altijd.

Antwort von Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

DFL
17 Januar 2022
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

KdG
15 Januar 2022

Beste Sushi en andere Japanse gerechten van Amstelveen e.o.

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Paul Gabel
13 Januar 2022

Verrukkelijk!

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback:)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Pim
12 Januar 2022

Snel Smakelijk Eten!

Antwort von Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Richard Lloyd
12 Januar 2022

Twee bento boxen en een sashimi maaltijd daarbij. Echt een feest met z'n tweeen :-)

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Braet Krings
7 Januar 2022
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Martine
4 Januar 2022

High quality food, great service.

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you for the order & wonderful review :)! Team Tanuki Amstelveen

Andrea
3 Januar 2022

Gisteren heerlijk eten besteld en zelf opgehaald omdat wij niet zo dichtbij dit fantastische restaurant wonen. Toen bleek er iets van de bestelling te missen zonder dat wij dat in de gaten hadden (waren nog onderweg) en onmiddellijk werd door Tanuki besloten het naar ons toe te brengen. Vlak na ons kwam Jenny van Tanuki bij ons thuis om het af te leveren. Wat een perfecte service! Het eten is heerlijk maar dus ook de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn werkelijk top.

Antwort von Izakaya Tanuki

Hi Andrea, Wat fijn om te lezen dat alles goed is bevallen. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Jennie & Richard

Tihtna
28 Dezember 2021

Ik vind de kip te drog en vind de kippendij stokjes waren niet gegrilde lijkt kant-en-klaar kip stokjes zonder saus geen smaak ik heb veel lekkerder echt gegrilde gegeten bij jullie.

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Tihtna, Bedankt voor de bestelling Ă©n feedback. We nemen dit meer in onze verbetering en sturen je apart nog even een berichtje toe. Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Patty
28 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Fiety Meijer-Degen
26 Dezember 2021

Was weer voortreffelijk!

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Saskia van der Zee
26 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Jerry Norbury
25 Dezember 2021

Perfect as always.

Antwort von Izakaya Tanuki

Heel erg bedankt voor de chocolaatjes !! Groetjes, Richard & Jennie

Marcia
25 Dezember 2021

Op tijd en super vers geleverd voor eerste kerstdag wij hebben genoten.

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Marcia, Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Toshikazu Nasu
23 Dezember 2021

We always love Tanuki, especially Tanuki in Amstelveen.

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Team Tanuki Amstelveen

Ninah
21 Dezember 2021

Thank you for excellent fresh and delicious food. Always top quality!

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Ninah, Thank you so much for your lovely review :) Hope to see u again Team Tanuki Amstelveen

BvZ
21 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Robert
21 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Eva
20 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Barbara
18 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

JV
14 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Sabrina
5 Dezember 2021

Wij komen al jaren hier en de sushi is altijd super vers en lekker!! Een echte aanrader!

Antwort von Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Jeroen
5 Dezember 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Irem Sesigur Timmerman
1 Dezember 2021

Delicious and top service

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

SK
30 November 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Van den Helder
28 November 2021

Voor de eerste keer bij jullie besteld maar super kwaliteit sushi !!

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie mooie review :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

anoniem
14 November 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

Tarojiro Ed
9 November 2021

Very good 

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen

M
1 November 2021

Zoals altijd heerlijk eten!

Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback:)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Lorenzo
31 Oktober 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Sara
14 Oktober 2021

Always delicious!

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much for your lovely review :) Team Tanuki Amstelveen

Mike
2 Oktober 2021

Op tijd bij het ophalen, gewoon zoals vanouds erg goed!

Nathalie
15 September 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Sertan
13 September 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Dank je wel:)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Vincent Vis
8 September 2021

Ik was nog nooit bij Tanuki geweest. Ik wilde sushi zonder rauwe vis, dus zocht kwaliteit. Hier zeker gevonden. Topkwaliteit in voldoende hoeveelheden, heb ik niet vaak gezien. De locatie is ook super (heb het afgehaald) en we willen er zeker een keer gaan zitten (binnen EN buiten is leuk!) Heel erg aardig geholpen door jongen en meisje, absolute aanrader!!!

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Vincent, Bedankt voor het mooie compliment, we hopen jullie snel te mogen verwelkomen in het restaurant:) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Vincent van Os
30 August 2021

Altijd geweldig!

Antwort von Izakaya Tanuki

Super, bedankt weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Jeroen Crasborn
30 August 2021

Uitstekende kwaliteit maar ik blijf de prijs aan de hoge kant vinden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Izakaya Tanuki

Beste Jeroen, Bedankt voor je bestelling & feedback:)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Ulrike Mahdi
17 August 2021

Op tijd klaar, sushi van topkwaliteit, netjes ingepakt

Antwort von Izakaya Tanuki

Super, hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ralf Rapp
3 August 2021

Heerlijk gegeten, tot nu toe het dichts bij het eten wat ik in Japan heb gegeten

Antwort von Izakaya Tanuki

Wat een prachtig compliment, bedankt! Greotjes, Team Tanuki Amstelveen

Cees
29 Juli 2021

Uitstekend, als altijd.

Antwort von Izakaya Tanuki

Super, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Mandy Wang
28 Juli 2021

Eten was super vers en nog heerlijk warm bij aankomst. Ontzettend aardig geholpen aan de telefoon door Boris.We zijn gister verhuisd van Rotterdam naar Amstelveen. Ben heel blij met dit vaste adresje voor lekker japans eten in de toekomst. We gaan zeker vaker bij jullie bestellen ! Bedankt voor de goede service. Groetjes Mandy Wang

Antwort von Izakaya Tanuki

Wat fijn om te lezen dat alles is bevallen :)! Welkom in Amstelveen en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ninah
22 Juli 2021

Onovertroffen kwaliteit en versheid! Ruime porties en knisper knapperige groenten. Het is altijd zuiver genieten, wanneer we het geluk hebben Tanuki’s bestelling te mogen nuttigen. Bedankt weer!

Antwort von Izakaya Tanuki

Prachtig review, heel fijn om te lezen :) Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Fred Lauwers
22 Juli 2021
Antwort von Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Silvia
20 Juli 2021

Eten erg lekker en authentiek

Antwort von Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Ninah & Seb
10 Juli 2021

Zoals altijd: mooi, vers en heerlijk! Iedereen geniet van deze verfijnde keuken. Zelfs met glutenvrije soy sauce geleverd. Super service!

Antwort von Izakaya Tanuki

Super lief weer, dank jullie wel :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

vRijn
27 Juni 2021

Food was delicious as usual. We only missed things like a wedge of lemon with the deep fried chicken and more sauce with the teriyaki chicken.

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you for your order & feedback. We are sorry to read that there were not enough extra items. We kindly ask to leave a remark with your next order just make sure for you will receive enough :). Thank you, Team Tanuki Amstelveen

Eusebiu
21 Juni 2021

Great food every time!

Antwort von Izakaya Tanuki

Thank you so much! Team Tanuki Amstelveen