Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amstelveen

Recente recensies van Izakaya Tanuki Amstelveen

5 sterren na 11 reviews

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very high quality and delicious fresh food delivered within a minimum of time (20 minutes earlier than expected!). We are delighted as always! Our absolute favorite restaurant ❤️

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was supervers en heerlijk klaargemaakt. Heel jammer dat het nog niet mogelijk was om mochi ijs te bestellen, maar naar wij begrepen kan dit binnenkort wel! Onze dank is groot!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Izakaya Tanuki is one of our favorite restaurants. Usually we like your food very much. However, this evening we were not happy with the Nigiri Unagi. The quality of the eel was bad. I think you know this already but now I want to tell you that we know it as well. Please pay attention to the quality of your food. Your service is very good and the process of ordering is also very efficient. Thank you for your attention.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!!! Beste sushi!!! Je voelt je altijd welkom door Richard.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, snel en effectief. Het eten is goed ingepakt en goed in orde.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen al ruim 20 jaar bij Tanuki Amstelveen. Dat we nu ook kunnen afhalen is een waar feest maar we komen snel weer binnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Teriyaki chicken was helaas koud en 1 stukje kip was iets roze van kleur. Rest van de bestelling was oké.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd. Vond het alleen heel erg vreemd waarom ik 16,95 moest betalen voor de Rainbow Roll bestaande uit 6 stukken, terwijl de Rainbow Roll op Gelderlandplein 12,95 kost en uit 8 stukken bestaat....?

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd telt Tanuki Izakaya niet teleur. We hebben besteld en mooi op tijd het eten kunnen ophalen. En nog altijd zo lekker als in het restaurant!