Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amstelveen

Recente recensies van Izakaya Tanuki Amstelveen

5 sterren na 174 reviews

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect, as always

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! volgende week nog

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Meestal ga ik naar IZAKAYA TANUKI op het Gelderlandplein en deze keer naar het Stadshart. De kwaliteit van het eten op het Gelderlandplein is beter en van het niveau waarvoor ik naar IZAKAYA TANUKI ga.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en heerlijk eten. Vooral compliment voor Richard!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super fijn, dank je wel! Groetjes, Richard & Team Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers. Verschil t.o.v. de huidige sushi ketens.

Reactie van Izakaya Tanuki:Groot compliment, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling perfect op tijd, kwaliteit uitstekend!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk ! Tanuki blijft de beste !

Reactie van Izakaya Tanuki:Super fijn :), bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel blij de online service van Tanuki gevonden te hebben. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Het was weer als van ouds heerlijk! Alles was super vers en precies op de afgesproken tijd bezorgd wat in mijn geval belangrijk was, want we zaten wat krap in de tijd. Voor mij is dit de beste tent om Japans te eten in Amstelveen. ( daarbuiten niet uitgeprobeerd). Ze bestaan dan ook al zo lang.

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat fijn dat alles ook via deze weg goed is bevallen:)! Bedankt voor de fijne feedback en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

T Was allemaal even lekker😋

Reactie van Izakaya Tanuki:Haha gelukkig, bedankt! Groetjes Team Tanuki Amstelveen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer bestelling bij Tanuki. - kwaliteit gemiddeld. Rijst te plakkerig en weinig smaakvol - vis was super vers - rolls niet tasty, alles vrij vlak qua smaak - bestelling was niet compleet, na telefonisch contact wel snel hersteld

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en feedback! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic as always!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & lovely review :)! Team Tanuki Amstelveen

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kwaliteit verse vis, prachtig bereid. Wij zijn fans voor altijd!

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat een lieve woorden, daar zijn we erg blij mee. Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer als wij in de buurt zijn bestellen wij hier. Het was even zoeken toen er kennelijk een andere eigenaar kwam maar nu weer steeds beter.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie zoektocht en fijne review. Wij zitten er vanaf 1997 en doen het elke dag met veel plezier :)! Hopelijk tot snel weer een keer, groetjes Team Tanuki

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super :)! Groetjes, Team Tanuki

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Poke Bowls zijn echt fantastisch, de rijst is heerlijk om smaak en lauwwarm, samen met de topping ( we hadden zalm en tonijn ) is het een heerlijke maaltijd.

Reactie van Izakaya Tanuki:Super om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is veel lekkerder in het restaurant: wanneer het eten klaar is dan wordt het gelijk geserveerd. Doordat het eten wordt bezorgd gaat de kwaliteit van het eten achteruit. Door de warmte van het eten ontstaat teveel condens waardoor de crunch van de grill ontbreekt. Voor bij de unagi don was de paling te vettig geworden waardoor het niet meer lekker is. Wellicht kan de unagi apart worden ingepakt en gaatjes in de deksel dit geldt eveneens voor de yakitori. Overige maaltijden was erg lekker en goed warm. Alleen jammer van de grill. Bezorging was goed en op tijd en goed afstand gehouden.

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Jennifer, bedankt voor je bestelling en opbouwende feedback. We nemen dit mee om te kijken waar we kunnen verbeteren. Groetjes, Team Tanuki

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Tasted very nice, we love your food. but we found hair...that was the big disappointment.

Reactie van Izakaya Tanuki:DearChisato, Thank you for your message and feedback, our colleague has contacted you by email and we hope to see you again :). Team Tanuki

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ordered chicken teriyaki and bento box. Everything was super delicious! Thank you so much, will order again!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order and lovely review :)!Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heel snel bezorgd. Heerlijk gegeten.

Reactie van Izakaya Tanuki:Fijn dat alles is bevallen :)! Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super goed, heerlijk genieten van hoge kwaliteit.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & fijne review, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben blij dat ik nu vaker in Amstelveen ben. Het is gewoon goed, mijn vriendin is zelf japans en ik heb veel van haar geleerd. Suggestie is miso soep iets degelijker te verpakken en een plekje om de wasabe met soyasaus te menegen zou fijn zijn, maar het blijft heerlijk :)

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en fijne feedback :), hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd goede kwaliteit. Mijn vaste adres voor sushi in Amstelveen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je klandizie en fijne review! Groetjes, Team Tanuki

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en heerlijk gegeten.

Reactie van Izakaya Tanuki:Fijn om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

juiste temperatuur

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd en topvers!! De beste Gunkan Ikura, spicy tuna roll, gewokte groenten. Echte aanraders! 10 sterren voor Izaksya Tanuki! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reactie van Izakaya Tanuki:Geweldig om te lezen, dank jullie wel :)!! Groetjes, Team Tanuki

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed!!! Super vers en heel lekker!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Garnalen waren droog en te weinig gember.

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Elly, Wat jammer dat het niet is bevallen. We nemen de feedback altijd mee ter verbetering. Mocht je extra gember willen ontvangen dan is het handig om dit in het opmerkingenveld te vermelden, dan weten we zeker dat het goed zit :)!Groetjes, Team Tanuki

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the best Sushi eat in my life.. Excellent quality/price ratio. We will come back again, no doubts. Thanks

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for this wonderful compliment, we hope to see you soon again:)! Team Tanuki

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Heerlijk gegeten en was gereed voor afhalen op gewenst tijdstip . Aanrader !

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

we hebben heerlijk gegeten. goede kwaliteit

Reactie van Izakaya Tanuki:Fijn, bedankt:)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was de beste sushi die ik ooit besteld heb. Veel beter dan de andere bezorg Sushi in Amstelveen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor dit grote compliment! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en Corona proof buiten afhalen. Vriendelijk personeel kwam naar buiten om eten af te geven. Echt Sushi van vers Japanse kwaliteit, ga hier vaker afhalen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Super om te lezen en fijn dat alles is bevallen :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorging een 10! Stokjes, wasabhi, gember en soja saus als vanzelfsprekend. De sashimi was heerlijk speciaal de hotate. Houd wel de kwaliteit van de tuna sahimi in de gaten. Als de lat heel hoog ligt moet ook de tonijn erover kunnen springen. Ik hoop dat we nog lang van de maaltijden dit top restaurant mogen genieten.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en fijne feedback, we nemen het mee in onze verbetering en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer verrukkelijk en ze waren keurig op tijd...we hebben genoten!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en review :)! Groetjes, Team Tanuki

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van top kwaliteit. Waren bij de vorige bestelling iets vergeten mee te geven en maakten het bij deze bestelling ruimschoots goed. Top service.

Reactie van Izakaya Tanuki:Super om te lezen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelfs als meeneemmaaltijd is het een feestje!!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super om te lezen, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prachtige kwaliteitsproducten. Aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

top as always

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you :)!! Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en goede service. Gemakkelijk af te halen en vriendelijk ontvangst. Bedankt !

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & fijne review! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Considering the amount of money spent and specially being in the middle of this pandemic, charging for delivery sounds ridiculous after a certain amount (spent nearly 90 euros). Also, charging for paying with ideal or credit card I believe is illegal nowadays. Quality of food is good, but considering not coming back (or ordering) anymore. Feeling ripped off.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & feedback. We find it very sad that the experience was not as expected for you. We would kindly explain where the costs are for: The charge for delivery is for the drivers who deliver in any kind of weather and the Ideal costs are charged by the external supplier of payment software. Further we recently received the message of the software supplier that creditcard payments will be charged differently, which will benefit the customer :). We are happy to read that the quality of the food was satisfying, thank you! Team Tanuki

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch restaurant van hoge kwaliteit.. Ik zou zeker aan iedereen dit restaurant aanbevelen. Ik kom zeker terug :) bedankt voor het vervullen van mijn wensen en het verrukkelijke eten.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & geweldige review, hopelijk tot snel! Groetjes, Team Tanuki

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Team Tanuki

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Our weekly delight was very enjoyable. Thank you again for delicious dishes!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for all orders & lovely reviews :)!! Team Tanuki

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom zo heerlijk en stond keurig klaar toen we kwamen. Kan niet wachten totdat we weer lekker daar kunnen eten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt:), wij kunnen ook niet wachten, hopelijk tot snel! Groetjes, Team Tanuki

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lovely food - really tasty - I love nbr 83

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & lovely review, 'Best of all' :)! Team Tanuki

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij eten al jaren bij Tanuki, bij bijzondere gelegenheden, maar ook gewoon op doordeweekse dagen. Vandaag besteld en opgehaald. HEERLIJK!!!! De kwaliteit van het eten is FANTASTISCH, het personeel SUPER VRIENDELIJK. COMPLIMENTEN.

Reactie van Izakaya Tanuki:Wow, bedankt! Komt natuurlijk ook door onze super klanten :)!! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi ever

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel :)!! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en voor de kleintjes altijd iets 👍

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best place in town. Best sushi, best staff.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & wonderful review! Team Tanuki

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always, fantastic fresh food at fast delivery. We’re grateful to have such a fine restaurant around the corner, delivering through the snow. Having Tanuki’s food is real enjoyment.

Reactie van Izakaya Tanuki:Super bedankt weer!! Tot snel, Team Tanuki

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was werkelijk heerlijk en keurig op tijd gebracht

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat fijn om te lezen, bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, beste sushi zoals altijd,dank

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & review. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal eten we graag bij jullie in t restaurant, maar deze gerechten kwamen niet eens in de buurt qua smaak. Alle warme gerechten leken opgewarmd in de magnetron en t was nog veel duurder ook. Jammer, had goede hoop!

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Brenda, Bedankt voor de bestelling & feedback. Wat jammer om te lezen dat het niet naar verwachting was. We warmen de warme gerechten niet op in de magnetron dus we betreuren het feit dat het daarop leek. We zullen kijken of we op een andere manier kunnen verbeteren en nemen je feedback hierin mee. Groetjes, Team Tanuki

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & 5 sterren :) Groetjes, Team Tanuki

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en verfijnd Japans eten. Afgehaald, maar we kunnen niet wachten tot we in het restaurant kunnen aanschuiven. Stappen hoger dan de gemiddelde All You Can Eat kwaliteit.

Reactie van Izakaya Tanuki:Super om te lezen! Wij kunnen ook niet wachten :) hopelijk tot snel weer, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel wij op 2 min afstand van restaurant Amstelveen wonen was het eten afgezien van de soep helaas niet warm. De chicken chips waren daardoor ook taai helaas. Een teleurstelling dus.

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Max, bedankt voor jullie bestelling & feedback. Als het goed is heeft onze collega contact opgenomen via de mail. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Excellent service and quality.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & great review! Team Tanuki

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Izakaya Tanuki bezorgt snel de verste visgerechten en alles wat je maar kunt wensen bij een warme sake (of koud water natuurlijk)! Our all time favorite! Altijd genieten. Een Japans juweel in Amstelveen. 💎

Reactie van Izakaya Tanuki:Wow, dank jullie wel! Super fijn om te lezen, tot snel weer! Groetjes Team Tanuki

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, veel, verrukkelijk

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Tanuki

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer geweldig gegeten

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd geweldig lekker en kan niet wachten tot we weer life mogen eten! Dank voor de super service Richard!

Reactie van Izakaya Tanuki:Wij hopen ook jullie weer snel te mogen ontvangen, bedankt!! Groetjes, Team Tanuki & Richard

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch! Thank you Tanuki!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Fijn om te lezen dat alles heeft gesmaakt, bedankt voor de bestelling & het mooie review! Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & review. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Tanuki

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit & erg lekker eten. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Kan niet wachten totdat we weer binnen mogen zitten

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & lieve woorden. Wij hopen jullie ook weer snel te mogen ontvangen, Team Tanuki

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow! Een heerlijke sushi en sashimi lunch van Tanuki. Niet in het restaurant maar bezorgd op kantoor. Maar toch zit ik liever in het restaurant in Amstelveen...

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat fijn om te lezen, bedankt! Hopelijk kunnen we iedereen snel weer verwelkomen in het restaurant :), Team Tanuki

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang leve RICHARD, Super.

Reactie van Izakaya Tanuki:Haha dank je wel! Groetjes Team Tanuki & Richard

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Really excellent. I've been to your restaurant many times but this is the first time for take away. Both my kids and I loved it. Thank you!

Reactie van Izakaya Tanuki:So nice to read that the take away was good as well :), thank you! We hope to see you all soon again, Team Tanuki

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam en omstreken !!! We hebben genoten dankjewel

Reactie van Izakaya Tanuki:Super fijn om te lezen , bedankt voor de bestelling & klandizie! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top! Men is wel wat karig met het verstrekken van eetstokjes, sojasaus en wasabi.

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Dave, bedankt voor je bestelling en feedback :)! Fijn om te lezen dat het eten is bevallen, excuses voor het ongemak van de eetstokjes & wasabi. Mocht je de volgende keer zeker willen zijn van voldoende zakjes en stokjes, zou je dan dit in het opmerkingenveld kunnen zetten? Dan weten we zeker dat het goed komt. Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was super fast! The Gunkan Ikura was fesher than ever. Actually all was of excellent freshness and flavor - as usual! Thank you for your delicous and nutricious food. Nn & Sb

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you so much for your lovely words! Best regards, Tanuki Amstelveen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Je proeft dat alles verser dan vers is. Dit keer sushi / sashimi besteld. Beter wordt het niet!

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat een mooie woorden, daar zijn we super blij mee! Bedankt voor je bestelling. Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent service and food.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your lovely review, hope to see you soon again! Tanuki Amstelveen

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Website is heel goed gerechten staan foto's van het gerecht. Alles en we hadden heel veel gerechten waren heerlijk en goed voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat zij in de toekomst ook blijven leveren via de website. 5 sterren is terecht . 1 opmerking iets meer gember er bij

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en review! Wat fijn om te lezen dat de website makkelijk in gebruik is en dat alles is bevallen. Hopelijk tot gauw weer een keer. Groetjes, Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke website. Fijn dat er onderscheid is tussen ophalen en bezorgen. Het heerlijke eten stond netjes op tijd klaar. Alles in stevige papieren zakken. Geen onnodig verpakkingsmateriaal. Edamane was nog heerlijk lauw warm. Sushi zalig zoals altijd en de aubergine was fantastisch.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review. Heel fijn om te lezen dat de website makkelijk en overzichtelijk is. Hopelijk tot gauw! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: supervers, smaakvol en vervaardigd tot perfectie. By far our favorite restaurant! Best start of the year. Thank you!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super klanten :)!! Dank jullie wel. Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag was onze dochter jarig en haar wens was bij jullie te gaan eten maar midden in lockdown was dat geen optie :( We zijn vanuit Haarlem naar Amstelveen gegaan om een fantastisch dinner op te halen. Favoriet Japans restaurant van ons gezin! Super bedankt!

Reactie van Izakaya Tanuki:Wow, een groter compliment kunnen we niet krijgen! We hopen dat de verjaardag alsnog fantastisch was en dat we jullie snel weer mogen verwelkomen in ons restaurant. Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat supermakkelijk. Heerlijk eten voor een mooie prijs.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en review! Fijn om te lezen dat het bestelproces duidelijk en makkelijk is voor onze klanten :) Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

3 sterren omdat er een deel van de bestelling miste. De sushi is verder heerlijk. Ik had namelijk ook Ebi fried maki besteld maar dat zat er helaas niet bij. Daarnaast was de gember in dezelfde container geplaatst als de wasabi waardoor de gember een wasabi smaak had. Graag jullie reactie. Alvast dank

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en feedback. Als het goed is hebben onze collega's dit per mail opgepakt. Hopelijk tot gauw! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eeten.

Reactie van Izakaya Tanuki:Super, dank je! Tanuki Amstelveen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Happy new year!! It was delucious!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you, we wish you a happy 2021 too (it's never too late to say this :)! Tanuki Amstelveen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en review, fijn dat alles is bevallen :) Tanuki Amstelveen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het ziet er allemaal heerlijk uit, maar ik mis de wasabi en gember bij de sushi en sashimi. Had ik die apart moeten bestellen?

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en review, als het goed is heeft onze collega hier contact over opgenomen. Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een foute sashimi schotel, vermoedelijk de inktvis, ziek geworden !

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en feedback, als het goed heeft onze collega contact opgenomen. Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

18.20 ingevuld om af te halen. Later een mail dat bestelling om 1845 klaar staat. Om vervolgens nog 20 minuten te moeten wachten. En dan ook thuis komen en de bestelling is niet compleet. De sushi is wel echt lekker maar dit moet echt beter kunnen

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Inge, bedankt voor de bestelling en feedback. Excuses voor het ongemak, als het goed is heeft onze collega hier contact over opgenomen. Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de laatste keer dit jaar Tanuki besteld. op kantoor gezellig het jaar afgesloten met een heerlijke sushi en sashimi schotel. Volgend jaar weer. De beste wensen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Super fijn om te lezen :) Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect. Volgende keer grrag weer stokjes en sojasaus erbij Die van ons zijn bijna op. Maar de sashimi en sushi waten om je vingers bij op teveyen. Klasse apart!

Reactie van Izakaya Tanuki:We zijn heel blij om te lezen dat het heeft gesmaakt. Mocht je er zeker van willen zijn dat er voldoende wordt meegegeven dan is het super om dit in het opmerkingenveld erbij te zetten, dan weten we zeker dat het goed wordt geleverd :) Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk eten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en fijne review! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker en zeer verse sashimi!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en mooie review :)! Groetjes, Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious sashimi en sushi plate. Top quality., so fresh.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your lovely review and order, Tanuki Amstelveen

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We love Tanuki, and the food is always really great. The presentation was also really nice. We miss the restaurant, but having it at home was also a nice experience.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your lovely review & order! Team Tanuki Amstelveen

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldige kwaliteit en goede service

Reactie van Izakaya Tanuki:Heel fijn om te lezen, dank je wel! Groetjes, Tanuki Amstelveen

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & 5 sterren. Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & 5 sterren! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd! Heerlijke sashimi en sushi Mooie schotels een aanrader voor de Kerst Richard-san en zijn staf verdienen alle lof eb het echt geen straf op deze manier de horeca te steunen!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor dit mooie review, dat waarderen we enorm! Groetjes, Richard-San & team

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

The food like always is exceptional. Me and my family love Tanuki. However for having a minimum order amount of 75 euros paying for delivery sounds out of order (we ordered almost 140 euros worth of food). Also, having to pay for iDeal or credir card costs is a little bit ridiculous considering the amount of the bill(s). I hope they will change that in the future.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & feedback. We will take your feedback into our improvement and will check what the possibilities are for the minimum order in further areas. Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

as perfect as always

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & review :)! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en zo lekker smeuïg.

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat fijn dat de sushi heeft gesmaakt :) Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Op tijd klaar, fantastisch verse sushi. Fijne service, maar vooral o zo lekker!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & fijn dat het allemaal heeft gesmaakt ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles even smaakvol En aangereikt met een glimlach

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & fijne review :) ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een uur te laat! De kwaliteit is uitstekend, maar de bezorging is abominabel slecht. We werden ook niet op de hoogte gehouden, kregen geen excuses. Slechte customer service!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Kevin, Bedankt voor jullie bestelling & feedback! Fijn dat alles heeft gesmaakt, excuses voor de bezorging. Als het goed is hebben onze collega's een apart mailtje gestuurd. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in de buurt!

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk! We kunnen niet wachten tot we ook weer van de persoonlijke service kunnen genieten in het restaurant

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en lieve woorden, wij kunnen ook niet wachten om onze klanten weer te mogen verwelkomen :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snel bezorgd en supervers superfood als altijd. Met sake erbij, onze favoriete maaltijd. De kwaliteit is hoog en consistent. Dank en tot ziens!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super bedankt voor jullie vaste klandizie & geweldige review ! Hopelijk tot snel weer, Team IZakaya Tanuki Amstelveen

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het eten gemist in de covid tijden... Altijd vers en heerlijk authentiek!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en wij missen onze klanten ook zeker, hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen al jaren bij Tanuki maar deze en voorlaatste bestelling was minder van kwaliteit dan we van Tanuki kennen. Vorige keer viel de rijst uit elkaar, nu was de Californië te zuinig gevuld met rode kuit. Er was geen Kikkoman of stokjes bij de bestelling van vandaag. Graag zien we de ouderen vertrouwde kwaliteit weer terug.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en feedback. Als het goed is heeft onze collega contact met jullie opgenomen voor een passende oplossing. Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot snel :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom helemaal top!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en mooie review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Sushi is goed gevuld. De inktvis balletjes waren ook erg goed. Enige wat wellicht beter had gekund is dat de warme gerechtjes wel iets warmer hadden gemogen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en feedback, we nemen het mee in onze verbetering. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd. Genieten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank jullie wel :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals we van Tanuki gewend zijn.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant levert gewoon de beste kwaliteit van alle sushi 🍣 restaurants in de omgeving. Altijd vers en verzorgd, snel geleverd en goede porties. #tanukifans!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor deze mooie woorden! Hier doen we het voor :) Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Amstelveen en omstreken! Vooral de unagi nigiri is verrukkelijk! Tanuki Amstelveen is al vele jaren ons favoriete restaurant, nu voor het eerst afgehaald. Alleen de warme producten moesten we thuis nog even opnieuw verwarmen, maar de smaak was vertrouwd zoals altijd.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat het heeft gesmaakt. We nemen de feedback mee in onze verbetering :) Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi! De dragonroll was favoriet. Je proeft duidelijk dat de ingrediënten supervers zijn: zachte zalm, romige avocado etc. Top!

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Rianne, Bedankt voor je berichtje en fijn dat het heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je klandizie en review

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, the same quality served in the restaurant, really fresh fish. I do recommend.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order and lovely review :)! Best regards, Team Izakaya Tanuki

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Altijd geweldige kwaliteit. Erg fijn dat we nu ook thuis van Tanuki kunnen genieten. Het was erg druk met bestellingen, waardoor we even moesten wachten. Dat was jammer, maar we werden erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en zeer vriendelijk geholpen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review. Excuses voor het wachten, we zijn blij om te lezen dat alles heeft gesmaakt en hopen jullie snel weer te zien :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We starten geen weekend zonder Tanuki! Het was weer subliem. Vers en verrukkelijk! Dankjewel

Reactie van Izakaya Tanuki:Geweldige feedback, dank jullie wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk als altijd, helaas zat er geen bouillon bij de Agedashi Tofu....vergeten?

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & feedback, onze collega's hebben als het goed is ondertussen contact met jullie opgenomen. Excuses voor het ongemak, groetjes Team Izakaya Tanuki

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten en goed op tijd. We hadden per ongeluk een extra gerecht gekregen dat we niet hadden besteld, maar daar werden we heel netjes achteraf nog voor opgebeld met de boodschap dat dat een foutje was en excuses en dat we moesten weten dat het ons niet meer zou kosten. Lieve mensen, goede service, lekker eten.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie geweldige review en bestelling :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was absoluut niet lekker en had helemaal geen Japanse smaak. wel prijzig maar we vonden het echt smakkeloos. de bezorger was we op tijd maar droeg geen mondkapje toen hij aan de deur kwam - niet Ok

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Rebecca, Wat jammer om te lezen dat het niet naar verwachting is. We nemen jullie feedback m.b.t. de bezorging mee in onze verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Could it be even better? Large portions of excellent and fresh food of the highest quality. ❤️ We don’t know a better restaurant than this Tanuki. Seriously, we are fans! ❤️

Reactie van Izakaya Tanuki:So much love, thank you and we hope to see you soon again

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete sushi restaurant. Vòòr Corona ging ik er regelmatig eten en haalde ik er vaak af. Nu vanzelfsprekend alleen nog maar afhalen. De sushi is altijd van goede kwaliteit en ik blijf zeker terugkomen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie vaste klandizie en review! Hopelijk tot snel weer, Team Izakaya Tanuki

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you! Best regards, Team Izakaya Tanuki

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sushi was delicious, the poke bowl sauce was just a little bland. The fish really fresh. The delivery was late. I do not mind if I get informed about it. However, the overall experience was good and we will return!

Reactie van Izakaya Tanuki:Dear Marly, Thank you for your order & feedback! We hope to see you soon again, Team Izakaya Tanuki

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deliciious!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you! Team, Izakaya Tanuki

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat Tanuki nu ook in ons postcodegebied bezorgt! Het was zoals altijd weer heerlijk en perfect op tijd!

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Michelle, bedankt voor je berichtje en klandizie! Wij zijn ook blij om nu in een grotere omgeving te kunnen bezorgen :). Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi. Presentatie ook helemaal prima.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreselijk slechte logistiek, wachten voor de deur, lang wachten

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en feedback! Excuses dat de bezorging niet is gegaan zoals verwacht, we hopen dat het eten alsnog heeft gesmaakt. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord, perfect!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)!! Team Izakaya Tanuki

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer héérlijk gegeten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Romy, Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Beste sushi van amstelveen 😄

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor het mooie compliment!! Hopelijk tot snel weer, groetjes Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten besteld bij Tanuki Amstelveen. Kwaliteit van het eten zoals altijd perfect en bezorging zelf paar minuten te vroeg!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling én mooie review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in NL!

Reactie van Izakaya Tanuki:We have the best customers! Team, Izakaya Tanuki

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten- kwaliteit en verse producten. Ook een mooie presentatie, ruime keuze en snel (20 min na bestellen).

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor het geweldige review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling arriveerde zelfs eerder dan aangegeven! Het eten was excellent als altijd. Super vers en perfect bereid. Ons favoriete restaurant for a reason! ThanX

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie klandizie en geweldige reviews

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten altijd top. Jammer dat blijkbaar geen stokjes of soja geleverd wordt bij afhaal. Mijn zoon haalde het op en heeft niet gecheckt anders had ik het gevraagd maar zou niet moeten. Daarom een 4 ipv 5 want eten is niet te evenaren zo lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en review! Excuses voor het ongemak m.b.t. de stokjes en de saus, dit had niet mogen gebeuren en we zullen hier op letten. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

The highest quality fish, super fresh as always! Our all time favorite restaurant. Also deliciousl Wok Tossed vegetables. Highly recommended!

Reactie van Izakaya Tanuki:We have the best customers :)! Team, Izakaya Tanuki

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Always fresh and superb! Thank you 🙏🏽

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you so much :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Always a delight! Super high standard of quality and freshness. Our all time favorite restaurant! Thank you for another delicious and wholesome meal!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your lovely review and order :)! Team, Izakaya Tanuki

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very high quality and delicious fresh food delivered within a minimum of time (20 minutes earlier than expected!). We are delighted as always! Our absolute favorite restaurant ❤️

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you so much for your lovely feedback & order

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was supervers en heerlijk klaargemaakt. Heel jammer dat het nog niet mogelijk was om mochi ijs te bestellen, maar naar wij begrepen kan dit binnenkort wel! Onze dank is groot!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Izakaya Tanuki is one of our favorite restaurants. Usually we like your food very much. However, this evening we were not happy with the Nigiri Unagi. The quality of the eel was bad. I think you know this already but now I want to tell you that we know it as well. Please pay attention to the quality of your food. Your service is very good and the process of ordering is also very efficient. Thank you for your attention.

Reactie van Izakaya Tanuki:Dear Ms Hags, Thank you for your order & feedback. We will definitely take your feedback into our improvement and we hope to see you soon again! Best regards, Team Izakaya Tanuki

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!!! Beste sushi!!! Je voelt je altijd welkom door Richard.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de fijne review, groetjes terug van Richard :)!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, snel en effectief. Het eten is goed ingepakt en goed in orde.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen al ruim 20 jaar bij Tanuki Amstelveen. Dat we nu ook kunnen afhalen is een waar feest maar we komen snel weer binnen eten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie klandizie en wij kunnen ook niet wachten om iedereen in ons restaurant te ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Teriyaki chicken was helaas koud en 1 stukje kip was iets roze van kleur. Rest van de bestelling was oké.

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Nathalie, Bedankt voor je bestelling & feedback, excuses voor de verlate reactie en het ongemak. We nemen dit zeker mee in onze verbetering

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd. Vond het alleen heel erg vreemd waarom ik 16,95 moest betalen voor de Rainbow Roll bestaande uit 6 stukken, terwijl de Rainbow Roll op Gelderlandplein 12,95 kost en uit 8 stukken bestaat....?

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en feedback! Excuses voor het ongemak, de websites en menu's zijn in de tussentijd bijgewerkt en er wordt nu bijvoorbeeld een gelijk aantal stukken per rol gesneden voor beide vestigingen. Hierbij bieden we graag een Calpis drankje aan van het huis voor de volgende bestelling, deze kan bij het opmerkingenveld worden ingevuld als CALPIS-COM. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd telt Tanuki Izakaya niet teleur. We hebben besteld en mooi op tijd het eten kunnen ophalen. En nog altijd zo lekker als in het restaurant!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki