Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amstelveen

Recente recensies van Izakaya Tanuki Amstelveen

5 sterren na 95 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam en omstreken !!! We hebben genoten dankjewel

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top! Men is wel wat karig met het verstrekken van eetstokjes, sojasaus en wasabi.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was super fast! The Gunkan Ikura was fesher than ever. Actually all was of excellent freshness and flavor - as usual! Thank you for your delicous and nutricious food. Nn & Sb

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Je proeft dat alles verser dan vers is. Dit keer sushi / sashimi besteld. Beter wordt het niet!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent service and food.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Website is heel goed gerechten staan foto's van het gerecht. Alles en we hadden heel veel gerechten waren heerlijk en goed voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat zij in de toekomst ook blijven leveren via de website. 5 sterren is terecht . 1 opmerking iets meer gember er bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke website. Fijn dat er onderscheid is tussen ophalen en bezorgen. Het heerlijke eten stond netjes op tijd klaar. Alles in stevige papieren zakken. Geen onnodig verpakkingsmateriaal. Edamane was nog heerlijk lauw warm. Sushi zalig zoals altijd en de aubergine was fantastisch.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: supervers, smaakvol en vervaardigd tot perfectie. By far our favorite restaurant! Best start of the year. Thank you!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag was onze dochter jarig en haar wens was bij jullie te gaan eten maar midden in lockdown was dat geen optie :( We zijn vanuit Haarlem naar Amstelveen gegaan om een fantastisch dinner op te halen. Favoriet Japans restaurant van ons gezin! Super bedankt!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat supermakkelijk. Heerlijk eten voor een mooie prijs.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

3 sterren omdat er een deel van de bestelling miste. De sushi is verder heerlijk. Ik had namelijk ook Ebi fried maki besteld maar dat zat er helaas niet bij. Daarnaast was de gember in dezelfde container geplaatst als de wasabi waardoor de gember een wasabi smaak had. Graag jullie reactie. Alvast dank

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eeten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Happy new year!! It was delucious!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het ziet er allemaal heerlijk uit, maar ik mis de wasabi en gember bij de sushi en sashimi. Had ik die apart moeten bestellen?

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een foute sashimi schotel, vermoedelijk de inktvis, ziek geworden !

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

18.20 ingevuld om af te halen. Later een mail dat bestelling om 1845 klaar staat. Om vervolgens nog 20 minuten te moeten wachten. En dan ook thuis komen en de bestelling is niet compleet. De sushi is wel echt lekker maar dit moet echt beter kunnen

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de laatste keer dit jaar Tanuki besteld. op kantoor gezellig het jaar afgesloten met een heerlijke sushi en sashimi schotel. Volgend jaar weer. De beste wensen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect. Volgende keer grrag weer stokjes en sojasaus erbij Die van ons zijn bijna op. Maar de sashimi en sushi waten om je vingers bij op teveyen. Klasse apart!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk eten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker en zeer verse sashimi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd !

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious sashimi en sushi plate. Top quality., so fresh.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We love Tanuki, and the food is always really great. The presentation was also really nice. We miss the restaurant, but having it at home was also a nice experience.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldige kwaliteit en goede service

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & 5 sterren. Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & 5 sterren! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd! Heerlijke sashimi en sushi Mooie schotels een aanrader voor de Kerst Richard-san en zijn staf verdienen alle lof eb het echt geen straf op deze manier de horeca te steunen!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor dit mooie review, dat waarderen we enorm! Groetjes, Richard-San & team

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

The food like always is exceptional. Me and my family love Tanuki. However for having a minimum order amount of 75 euros paying for delivery sounds out of order (we ordered almost 140 euros worth of food). Also, having to pay for iDeal or credir card costs is a little bit ridiculous considering the amount of the bill(s). I hope they will change that in the future.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & feedback. We will take your feedback into our improvement and will check what the possibilities are for the minimum order in further areas. Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

as perfect as always

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & review :)! Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en zo lekker smeuïg.

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat fijn dat de sushi heeft gesmaakt :) Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Op tijd klaar, fantastisch verse sushi. Fijne service, maar vooral o zo lekker!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & fijn dat het allemaal heeft gesmaakt ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles even smaakvol En aangereikt met een glimlach

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & fijne review :) ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een uur te laat! De kwaliteit is uitstekend, maar de bezorging is abominabel slecht. We werden ook niet op de hoogte gehouden, kregen geen excuses. Slechte customer service!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Kevin, Bedankt voor jullie bestelling & feedback! Fijn dat alles heeft gesmaakt, excuses voor de bezorging. Als het goed is hebben onze collega's een apart mailtje gestuurd. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in de buurt!

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk! We kunnen niet wachten tot we ook weer van de persoonlijke service kunnen genieten in het restaurant

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en lieve woorden, wij kunnen ook niet wachten om onze klanten weer te mogen verwelkomen :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend snel bezorgd en supervers superfood als altijd. Met sake erbij, onze favoriete maaltijd. De kwaliteit is hoog en consistent. Dank en tot ziens!

Reactie van Izakaya Tanuki:Super bedankt voor jullie vaste klandizie & geweldige review ! Hopelijk tot snel weer, Team IZakaya Tanuki Amstelveen

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het eten gemist in de covid tijden... Altijd vers en heerlijk authentiek!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en wij missen onze klanten ook zeker, hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen al jaren bij Tanuki maar deze en voorlaatste bestelling was minder van kwaliteit dan we van Tanuki kennen. Vorige keer viel de rijst uit elkaar, nu was de Californië te zuinig gevuld met rode kuit. Er was geen Kikkoman of stokjes bij de bestelling van vandaag. Graag zien we de ouderen vertrouwde kwaliteit weer terug.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en feedback. Als het goed is heeft onze collega contact met jullie opgenomen voor een passende oplossing. Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot snel :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom helemaal top!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en mooie review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Sushi is goed gevuld. De inktvis balletjes waren ook erg goed. Enige wat wellicht beter had gekund is dat de warme gerechtjes wel iets warmer hadden gemogen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en feedback, we nemen het mee in onze verbetering. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd. Genieten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank jullie wel :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals we van Tanuki gewend zijn.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant levert gewoon de beste kwaliteit van alle sushi 🍣 restaurants in de omgeving. Altijd vers en verzorgd, snel geleverd en goede porties. #tanukifans!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor deze mooie woorden! Hier doen we het voor :) Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Amstelveen en omstreken! Vooral de unagi nigiri is verrukkelijk! Tanuki Amstelveen is al vele jaren ons favoriete restaurant, nu voor het eerst afgehaald. Alleen de warme producten moesten we thuis nog even opnieuw verwarmen, maar de smaak was vertrouwd zoals altijd.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en fijn dat het heeft gesmaakt. We nemen de feedback mee in onze verbetering :) Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi! De dragonroll was favoriet. Je proeft duidelijk dat de ingrediënten supervers zijn: zachte zalm, romige avocado etc. Top!

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Rianne, Bedankt voor je berichtje en fijn dat het heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je klandizie en review

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, the same quality served in the restaurant, really fresh fish. I do recommend.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order and lovely review :)! Best regards, Team Izakaya Tanuki

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Altijd geweldige kwaliteit. Erg fijn dat we nu ook thuis van Tanuki kunnen genieten. Het was erg druk met bestellingen, waardoor we even moesten wachten. Dat was jammer, maar we werden erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en zeer vriendelijk geholpen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review. Excuses voor het wachten, we zijn blij om te lezen dat alles heeft gesmaakt en hopen jullie snel weer te zien :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We starten geen weekend zonder Tanuki! Het was weer subliem. Vers en verrukkelijk! Dankjewel

Reactie van Izakaya Tanuki:Geweldige feedback, dank jullie wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk als altijd, helaas zat er geen bouillon bij de Agedashi Tofu....vergeten?

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & feedback, onze collega's hebben als het goed is ondertussen contact met jullie opgenomen. Excuses voor het ongemak, groetjes Team Izakaya Tanuki

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten en goed op tijd. We hadden per ongeluk een extra gerecht gekregen dat we niet hadden besteld, maar daar werden we heel netjes achteraf nog voor opgebeld met de boodschap dat dat een foutje was en excuses en dat we moesten weten dat het ons niet meer zou kosten. Lieve mensen, goede service, lekker eten.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie geweldige review en bestelling :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was absoluut niet lekker en had helemaal geen Japanse smaak. wel prijzig maar we vonden het echt smakkeloos. de bezorger was we op tijd maar droeg geen mondkapje toen hij aan de deur kwam - niet Ok

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Rebecca, Wat jammer om te lezen dat het niet naar verwachting is. We nemen jullie feedback m.b.t. de bezorging mee in onze verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Could it be even better? Large portions of excellent and fresh food of the highest quality. ❤️ We don’t know a better restaurant than this Tanuki. Seriously, we are fans! ❤️

Reactie van Izakaya Tanuki:So much love, thank you and we hope to see you soon again

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete sushi restaurant. Vòòr Corona ging ik er regelmatig eten en haalde ik er vaak af. Nu vanzelfsprekend alleen nog maar afhalen. De sushi is altijd van goede kwaliteit en ik blijf zeker terugkomen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie vaste klandizie en review! Hopelijk tot snel weer, Team Izakaya Tanuki

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you! Best regards, Team Izakaya Tanuki

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sushi was delicious, the poke bowl sauce was just a little bland. The fish really fresh. The delivery was late. I do not mind if I get informed about it. However, the overall experience was good and we will return!

Reactie van Izakaya Tanuki:Dear Marly, Thank you for your order & feedback! We hope to see you soon again, Team Izakaya Tanuki

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deliciious!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you! Team, Izakaya Tanuki

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat Tanuki nu ook in ons postcodegebied bezorgt! Het was zoals altijd weer heerlijk en perfect op tijd!

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Michelle, bedankt voor je berichtje en klandizie! Wij zijn ook blij om nu in een grotere omgeving te kunnen bezorgen :). Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi. Presentatie ook helemaal prima.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreselijk slechte logistiek, wachten voor de deur, lang wachten

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en feedback! Excuses dat de bezorging niet is gegaan zoals verwacht, we hopen dat het eten alsnog heeft gesmaakt. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord, perfect!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)!! Team Izakaya Tanuki

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer héérlijk gegeten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Romy, Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Beste sushi van amstelveen 😄

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor het mooie compliment!! Hopelijk tot snel weer, groetjes Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten besteld bij Tanuki Amstelveen. Kwaliteit van het eten zoals altijd perfect en bezorging zelf paar minuten te vroeg!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling én mooie review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Amstelveen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in NL!

Reactie van Izakaya Tanuki:We have the best customers! Team, Izakaya Tanuki

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten- kwaliteit en verse producten. Ook een mooie presentatie, ruime keuze en snel (20 min na bestellen).

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor het geweldige review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling arriveerde zelfs eerder dan aangegeven! Het eten was excellent als altijd. Super vers en perfect bereid. Ons favoriete restaurant for a reason! ThanX

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie klandizie en geweldige reviews

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten altijd top. Jammer dat blijkbaar geen stokjes of soja geleverd wordt bij afhaal. Mijn zoon haalde het op en heeft niet gecheckt anders had ik het gevraagd maar zou niet moeten. Daarom een 4 ipv 5 want eten is niet te evenaren zo lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en review! Excuses voor het ongemak m.b.t. de stokjes en de saus, dit had niet mogen gebeuren en we zullen hier op letten. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

The highest quality fish, super fresh as always! Our all time favorite restaurant. Also deliciousl Wok Tossed vegetables. Highly recommended!

Reactie van Izakaya Tanuki:We have the best customers :)! Team, Izakaya Tanuki

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Always fresh and superb! Thank you 🙏🏽

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you so much :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Always a delight! Super high standard of quality and freshness. Our all time favorite restaurant! Thank you for another delicious and wholesome meal!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your lovely review and order :)! Team, Izakaya Tanuki

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel :)!! Team, Izakaya Tanuki Amstelveen

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very high quality and delicious fresh food delivered within a minimum of time (20 minutes earlier than expected!). We are delighted as always! Our absolute favorite restaurant ❤️

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you so much for your lovely feedback & order

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was supervers en heerlijk klaargemaakt. Heel jammer dat het nog niet mogelijk was om mochi ijs te bestellen, maar naar wij begrepen kan dit binnenkort wel! Onze dank is groot!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Izakaya Tanuki is one of our favorite restaurants. Usually we like your food very much. However, this evening we were not happy with the Nigiri Unagi. The quality of the eel was bad. I think you know this already but now I want to tell you that we know it as well. Please pay attention to the quality of your food. Your service is very good and the process of ordering is also very efficient. Thank you for your attention.

Reactie van Izakaya Tanuki:Dear Ms Hags, Thank you for your order & feedback. We will definitely take your feedback into our improvement and we hope to see you soon again! Best regards, Team Izakaya Tanuki

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!!! Beste sushi!!! Je voelt je altijd welkom door Richard.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de fijne review, groetjes terug van Richard :)!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, snel en effectief. Het eten is goed ingepakt en goed in orde.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen al ruim 20 jaar bij Tanuki Amstelveen. Dat we nu ook kunnen afhalen is een waar feest maar we komen snel weer binnen eten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie klandizie en wij kunnen ook niet wachten om iedereen in ons restaurant te ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Teriyaki chicken was helaas koud en 1 stukje kip was iets roze van kleur. Rest van de bestelling was oké.

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Nathalie, Bedankt voor je bestelling & feedback, excuses voor de verlate reactie en het ongemak. We nemen dit zeker mee in onze verbetering

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd. Vond het alleen heel erg vreemd waarom ik 16,95 moest betalen voor de Rainbow Roll bestaande uit 6 stukken, terwijl de Rainbow Roll op Gelderlandplein 12,95 kost en uit 8 stukken bestaat....?

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en feedback! Excuses voor het ongemak, de websites en menu's zijn in de tussentijd bijgewerkt en er wordt nu bijvoorbeeld een gelijk aantal stukken per rol gesneden voor beide vestigingen. Hierbij bieden we graag een Calpis drankje aan van het huis voor de volgende bestelling, deze kan bij het opmerkingenveld worden ingevuld als CALPIS-COM. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd telt Tanuki Izakaya niet teleur. We hebben besteld en mooi op tijd het eten kunnen ophalen. En nog altijd zo lekker als in het restaurant!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en geweldige review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki